Arctic AM5612DL

Aragazul Arctic AM5612DL e unul deosebit în special datorită aspectului exterior, materialelor din care e realizat și a sertarului inferior. Aspectul său e unul plăcut și chiar dacă are ușă de culoare neagră, vine cu iluminare interioară la cuptor, pentru a supraveghea mai bine mâncarea din acesta. Sertarul inferior e o dotare premium sau mai bine zis, e o caracteristică speciale și deci e rar întâlnită. Deasemenea, producătorul a optat să introducă un dispozitiv de reglare a presiunii care vă poate ajuta să economisiți bani. Spun asta deoarece presiunea gazului e mai mare atunci când folosiți la început butelia (astfel nu se va consuma prea mult gaz). Acest model de aragaz numit AM5612DL are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Nu e un aragaz electric dar are aprindere electrică, deci tot necesită o alimentare electrică. Aveți nevoie și de o alimentare cu gaz în apropiere adică de o butelie cu gaz. Atât plita cât și cuptorul vin cu siguranță care întrerupe alimentarea atunci când se stinge flacăra. Plita e dotată cu patru zone de gătit, siguranță și grătar emailat. Aceasta e acoperită de un capac metalic de culoarea albă care se asortează perfect cu restul aragazului. Cât despre cuptor, e unul modest deci nu e prea mare (se observă și din dimensiunile aragazului – 50 cm lățime).

Cuptorul e dotat cu dispozitiv de reglare a presiunii, siguranță, grill și iluminare. Deci o alternativă ar putea fi un pachet promo cuptor+plită, în cazul în care vă doriți un cuptor mai funcțional și aprindere electrică integrată. Spun asta pentru că aprinderea electrică a aragazului necesită apăsarea unui buton special (la plitele incorporabile trebuie doar să apăsați și rotiți butonul arzătorului). Accesoriile care le veți primi odată cu achiziționarea acestui aragaz sunt cele standard sau obișnuite: tava de coacere și grătarul (bineînțeles și acel sertar special).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are sertar inferior pentru depozitarea de vase, are un aspect plăcut, ocupă puțin spațiu datorită lățimii sale de 50 cm, aprindere electrică pentru ambele părți (plită și cuptor) și iluminare cuptor.

Minusuri: nu și-l permite oricine.

Concluzie

Acest Arctic AM5612DL e o recomandare accesibilă în special dacă vă doriți sertar inferior. Sunt curios cât timp o să treacă până ce această caracteristică va deveni un standard. Dacă nu vă doriți acea dotare specială (sertarul inferior), veți găsi suficiente modele cu aprindere electrică și economisi vreo 100-200 lei.

Te-ar mai putea interesa