Arctic AK60400NFMT, model 356 litri cu clasa A+

Arctic oferă frigorifice de top, iar o combină nouă e Arctic AK60400NFMT. Se deosebește față de altele printr-un volum nare de 356 litri, înălțime de 201 centimetri și disponibilitatea caracteristicii No Frost.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are garanție standard de 3 ani la cere se adaugă încă 2 ani dacă este înregistrat în promoția de aici.


Caracteristici

Modelul AK60400NFMT vine cu un frigider care are 3 rafturi (plus compartiment de fructe și 4 suporturi la ușă), iar congelatorul e unul cu 3 compartimente și cu capacitate de congelare de 5kg/24h. La ușă avem XXL Bottle care presupune că se pot pune sticle de mari dimensiuni. (Acest lucru e foarte important pe timp de vară când dorim să bem apă de la frigider.)
Aspectul e unul minimalist cu o culoare metal look. Mânerele sunt unele integrate, iar ușile sunt reversibile.
Iluminarea interioară se realizează cu LED, iar acest lucru contribuie la un consum energetic mic și o iluminare puternică.
Nu e un aparat zgomotos deoarece are un nivel de zgomot de 43 decibeli care e unul standard.
Pentru distribuirea uniformă a aerului rece acest model e dotat cu ventilator. În felul acesta avem o temperatură constantă.
Consumul energetic e de 351 kWh pe an, iar în acest fel plătim puțin pe curent electric. În aceste condiții clasa de eficiență energetică e A+.

Păreri pro și contra

Principalele lucruri care le apreciez la acest model ar fi clasa A+ de eficiență energetică, volumul superior, funcțiile multiple și sistemul de răcire No Frost. Utilă e și posibilitatea montării ușilor după bunul plac datorită funcției de uși reversibile.
Nu are Multiflow, dar are Air Flow Dual Tech care presupune că răcirea se realizează pe baza curenților de aer multidirecționali.

Concluzie

Dacă sunteți interesat de un frigorific care să se prezinte bine din toate punctele de vedere atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Chiar dacă are No Frost și alte facilități premium, costul de achiziție nu e influențat de acestea.

Te-ar mai putea interesa