Arctic AK60366NFEMT++, combină clasa A++ cu No Frost

Arctic AK60366NFEMT++ e o combină frigo a anului acesta cu un design foarte plăcut numit metal look. Acest design e prezent pe combinele Arctic cât şi cele Beko deoarece sunt deţinute de aceiaşi patroni. Acest model nu se remarcă doar prin aspectul plăcut ci şi prin faptul că are o capacitate mare şi Full No Frost.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine, lucru sesizabil din imaginea de alături.


Păreri pro şi contra

Combina Arctic AK60366NFEMT++ e una cu No Frost, adică răcire care nu are ca efect producerea de gheaţă. Din această cauză nici nu e nevoie să dezgheţăm aparatul. Un alt lucru avantajos e că răcirea e separată pentru compartimentul frigider faţă de cel congelator, lucru care e numit Air Flow Dual Tech. Pentru o răspândire uniformă a aparatului acesta are şi ventilator.
E considerat ca fiind un aparat semi-incorporabil deoarece uşa se poate deschide la 90 grade şi permite poziţionarea sa aşa încât să ocupe cât mai puţin loc.
Pentru economie suplimentară de curent aparatul are „funcţia vacanţă” care presupune faptul că atunci când deschideţi mai rar aparatul temperatura se reglează aşa îmcât consumul să fie minimal.
Partea de frigider e una care are rafturi la uşă, iar printre acestea e şi un raft pentru sticle numit XXL Bottle.
Pentru ca să puteţi amplasa apratul unde doriţi acesta e prevăzut cu „uşi reversibile”, adică puteţi să le setaţi să se deschidă din ce parte doriţi.
Nivelul de zgomot de 40 decibeli face din acest aparat unul deloc gălăgios şi în felul acesta aparatul nu va deranja dacă e în apropierea unei camere de odihnă.
Capacitatea e una ok de 324 litri având în vedere că înălţimea e de doar 186 cm. Dimensiunile aproximative aparatului sunt 59x66x186 lxAxÎ cm.

Pe piaţă există multiple modele de frigorifice, dar acesta e unul exemplar şi vine cu tehnologie la nivel de an 2019 care va fi acutală ani la rând. Modelul de faţă e unul premium şi nu prea poţi sesiza difenţe dintre un model premium de la Beko şi acesta.

Te-ar mai putea interesa