Arctic AK60360+, combină frigorifică albă

Combina frigorifică Arctic AK60360+ e varianta pe alb cu volum total de 334 litri și se poate vedea din poza de jos că mânerele sunt integrate (sunt poziționate pe lateral). Chiar dacă e un model cu volum generos, nu va ocupa mult spațiu în bucătărie. Frigiderele sunt mai mari pentru că pot avea o lățime chiar și de 70 cm. Până la urmă, decizia finală e a vostră pentru că depinde de spațiul disponibil e restul aparatelor și chiar și bugetul nu poate fi prea mare. 

Mai sunt și alte modele care au fost lansate alături de acesta și care arată la fel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un aparat frigorific mare are și un congelator pe măsură – 90 litri, iar la combine e compartimentat. E prezent și un compartiment ceva mai mare – Fast Freeze XL Zone, iar capacitate de congelare e satisfăcătoare – 5 kg la 24 de ore. Chiar nu e nevoie de mai mult că doar nu e vorba de un model premium foarte mare. Acest aparat se adresează celor care vor spațiu de depozitare dar nu au un buget prea mare.

Pe lângă numeroasele rafturi din sticle, frigiderul oferă chiar și suporturi pe ușa, iar cel de jos e pentru sticle ceva mai mari (cel mult 1 litru). Eu prefer un suport mare pe ușă decât un raft pentru sticle care doar reduce spațiul de pe rafturi. Pe partea de design nu sunt multe de spus deoarece totul e simplu și elegant. Față de seria anterioară, acest model oferă o funcție suplimentară care vă avertizează atunci când uitați ușa deschisă – Eco Buzz.

Păreri pro și contra

Chiar nu văd de ce nu v-ar interesa acest model, pentru că în acest buget nu veți găsi multe combine mai mari. Bineînțeles, dacă nu vă interesează volumul, s-ar putea să găsiți variante mai mici cu sistem de răcire puțin mai bun.

Arctic AK60360+ poate fi următoarea alegere dacă aveți nevoie de un aparat alb, elegant, eficient și spațios. Acest brand oferă destul de multe soluții accesibile și fiabile, deci merită să le luați în calcul.

Te-ar mai putea interesa