Arctic AK60340NFMT+, combină frigorifică No Frost

Combina frigorifică Arctic AK60340NFMT+ e una care se adresează celor cu un buget limitat, dar puteți lua în calcul și o variantă puțin mai scumpă dacă vreți cu ușă pe inox. Designul e destul de simplu pe culoarea gri și cred că mulți dintre voi căutați aparate care să arate cât mai bine. Acest producător e destul de experimentat, de aceea sunt multe modele care sunt apreciate. Puteți lua în calcul mai multe modele în acest buget, adică nu ar trebui să vă opriți doar la acestă opțiune.

Sunt multe combine accesibile de la acest brand, dar nu toate oferă sistemul No Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La interior sunt prezente 3 rafturi din sticlă securizată care pot fi ajustate pentru a putea pune și vase mai mari. Sistemul de dezghețare e automat datorită tehnologiei de răcire – No Frost. Aveți la dispoziție și un compartiment pentru legume/fructe dacă vreți să conservați mai mult timp. Arată bine pe gri, sunt puține linii, mânerele sunt incorporate pe lateral și interior bine iluminat. Ca și funcții, acest model oferă: avertizare sonoră pentru ușă deschisă (Eco-Buzz) și super-răcire. Sistemul antibacterian e foarte important la oricare alt aparat frigorific, indiferent de buget.

Nu sunt multe accesorii incluse, dar veți primi tava pentru gheață și suportul pentru ouă. Acestea sunt destul de clasice și pot fi folosite și la alte aparate.

Păreri pro și contra

E destul de silențioasă că doar nu e vorba de un model premium foarte scump. Cred că mulți dintre voi ați alege un astfel de model datorită spațiului ocupat și pentru că nu re foarte înaltă. Astfel, și cel mici vor ajunge la ultimele rafturi și suporturi. Are ventilator și tehnologie de distribuire uniformă a aerului – Air Flow Dual Tech, compartimentul, Garden Fresh și altele.

Arctic AK60340NFMT+ e un aparat frigorific destul de interesant pentru că e scund și poate fi încorporat sub scări, sau într-un mobilier (pentru a nu părea atât de mare). Adâncimea sa e ceva mai mare pentru că e un aparat de aproape 300 litri, dar nu cred că vă deranjează acest aspect.

Te-ar mai putea interesa