Arctic AK326p+

Cei de la Arctic se procep la electrocasnice mari, iar combina frigorifică AK326P+ e un model nou de la ei care în momentul de față e foarte apreciat și vândut. Arctic AK326p+ are câteva caracteristici care impresionează cum ar fi capacitatea de 270 l, clasa de eficiență energetică A+ și funcția de congelare rapidă.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e conform dotărilor sale. Cei care au achiziționat produsul de față spun că e foarte silențios și că nu au găsit ceva similar cu un raport dintre calitate și preț mai bun. Pentru siguranța dumneavoastră acest electrocasnic are o garanție mare de doi ani și dacă aveți nevoie de mai mult atunci puteți să o extindeți cu încă doi ani, deci la maxim patru ani (extinderea garanției e posibilă doar la câteva magazine).

Poze

La exterior
Cum e compartimentat

Specificaţii tehnice

Arctic AK326p+ e o combină frigo care nu e dotată cu sistemul No Frost, dar în schimb are un volum mare. Astfel, volumul total e de 270 litri (frigiderul are un volum net de 183 litri, iar congelatorul are un volum de 87 litri, tot net). Datorită consumului de 272 kWh pe an acest aparat e încadrat în clasa energetică A+.
Frigiderul are trei rafturi și patru suporturi la ușă, iar datorită acestora o să puteți separa diferitele feluri de alimente pentru a nu le încurca. De asemenea are și compartiment pentru legume sau fructe unde puteți ține la rece așa încât să nu se oxideze, deci altereze.
AK326p+ are și un congelator ca orice combină frigo, iar această parte e una care se dezgheață manual. Și acesta are 3 compartimente în care o să puteți separa alimentele după bunul plac.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul lui AK326p+ nu e mare, are termostat reglabil, brandul e unul apreciat pentru frigiderele sale, iar agentul de răcire R600a e unul comun.
Contra: era interesant dacă autonomia (modul de funcționare fără curent) era superioară (celor 18 ore), dar bănuiesc că dacă nu stați într-o zonă rea nu o să aveți probleme cu energia electrică așa încât să stați fără curent cu zilele, iar alimentele să se altereze.

Concluzie

Combina Arctic AK326P+ e un model foarte bun de la Arctic și l-ați cumpăra datorită calității brandului și aparatului. Brandul e unul românesc, oarecum, și e cunoscut încă dinainte de ’90 prin frigiderele sale care sunt foarte bune și care țin decenii.

Te-ar mai putea interesa