Arctic AGM6611DTTL, aragaz alb cu aprindere electrică la cuptor

Aragazul Arctic AGM6611DTTL e un model din generație și se vede din numele său, iar din poza de jos se observă ușor că are o lățime ceva mai mare (butoanele sunt mai depărtate). Anumite dotări pot fi văzute doar din poza pusă mai jos: iluminare cuptor, aprindere electrică, timer. Aprinderea electrică poate fi de două feluri: cu buton sau integrată; doar că multe aragazuri o au doar la plită și cuptor trebuie aprins cu o brichetă sau chibrit. Ei bine, modelul de jos are chiar și aprindere electrică la cuptor pentru a vă ușura utilizarea sa.

Nu poate fi prea accesibil cu atât de multe dotări la cuptor, iar plita e una clasică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Evident, discutăm de un aparat cu alimentare pe gaz la plită și cuptor. Pe piață sunt disponibile variante numeroase care sunt mixte sau chiar complet electrice. Mă gândesc că vreți un model pe gaz deoarece costul e mai redus și randamentul e ceva mai mare când fierbeți ceva și mâncarea e mai bună. Grill-ul cuptorului e un arzător suplimentar care e amplasat în partea superioară.

Dimensiunile sunt aceleași ca la multe alte modele doar că discutăm de un model mare cu un cuptor generos. Poate că nu se vede, acest aparat dispune de un capac metalic pentru plită. Variantele pe inox vin cu capac din sticlă pentru un plus de eleganță și voi puteți lua în calcul o așa variantă dacă restul aparatelor sunt argintii.

Păreri pro și contra

Din poză nu se văd anumite dotări și mă refer la: rotisor și grill. Cu acestea puteți preparate mult mai gustoase sau diferite pentru că are niște funcții de gătit în plus. Bineînțeles, dotările speciale de mai sus sunt destul de importante și fac diferența între un model clasic și unul ceva mai funcțional.

Arctic AGM6611DTTL poate fi pus în locul altui aparat dacă vreți să-i schimbați poziția, pentru că are o lățime de 60 cm. Modelele de 50 cm au o plită și un cuptor mai mici, nu cred că vă doriți acest lucru. Siguranța e prezentă și la acesta și poartă denumirea de Safety Plus, iar la alte branduri poarte avea o denumire diferită.

Te-ar mai putea interesa