Arctic AGG6611DTTLX, model cu aprindere integrată

Arctic AGG6611DTTLX e un aragaz modern dotat cu grill și rotisor, iar arzătoarele sale sunt unele cu eficiență ridicată. Un model dinacesta premium se adresează persoanelor în căutarea a ceva cu aspect plăcut și cu multiple dotări care permit gătirea multiplelor feluri de mâncare.

Acest Arctic are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. De exemplu, pe partea estetică arată de nota 10 așa pe culoare inox cu butoane negre.


Plusuri

Modelul AGG6611DTTLX e unul cu eficient prin perspectiva arzătoarelor întrucât acestea sunt cu 25% mai eficient decât altele, iar acest lucru se regăsește în cu 35% mai puțin timp petrecut în bucătărie.
Dispune de aprindere integrată așa încât nu mai avem nevoie de chibrituri sau brichete. Acest lucru e întâlnit la mai toate aragazurile moderne și poate că nu e neaparat un plus.
Cuptorul e unul foarte bun cu grătar, rotisor, iar la interior e unul cu iluminare. Rotisorul e o facilitate foarte apreciată care nu poate fi montată pe un aparat care nu are așa ceva, deci e foarte bine că acest model are așa ceva.
E foarte sigur deoarece are caracteristica Safety Plus care oprește alimentarea cu gaz atunci când se stinge accidental flacăra.
Dimensiunile sunt unele normale de 85x60x60 centimetri

Minusuri

Nu dispune de arzător Wok, adică acel arzător de mare putere cu mai multe inele și util pentru mâncpruri asiatice.

Concluzie

Aragazul Arctic AGG6611DTTLX e unul scos pe piață la început de 2018 și care e cu funcționalitate și aspect premium.
Brandul Arctic e unul fost românesc, acum fiind deținut de cei care dețin și Beko.
Ca orice alt aragaz și acesta e unul care poate fi pus la butelie, dar s-ar putea să fiți nevoiți să schimbați duzele. De obicei acestea sunt livrate în pachet. Schimbarea trebuie făcută deoarece duzele pentru rețeaua de gaz sunt unele mai mari și flacăra va fi prea mare dacă puneți butelie.

Te-ar mai putea interesa