AEG T8DBC49S, uscător de rufe cu încărcare de 9kg

Uscătorul de rufe numit AEG T8DBC49S e unul dintre modelele mai speciale de pe piață și care are panou de control touch. Deci va fi destul de ușor să alegeți programul dorit sau o funcție. Dacă pictogramele nu vă spun prea mult, consultați manualul său de instrucțiuni. Informațiile sunt vizibile pentru că discutăm de un LCD generos cu scris pe roșu și butonul central vă ajută să alegeți programul dorit. Se aprinde un mic LED în fața programului selectat, astfel veți ști selecția făcută.

Are un design deosebit care iasă ușor în evidență că doar discutăm de un brand cu experiență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscarea se face cu ajutorul pompei de căldură, adică rufele vor fi uscate atât cu aer rece, cât și cu aer cald. Mai sunt și cele cu uscare hibridă doar că nu e cu mult mai avantajoasă decât aceasta de pe acest uscător.

În total are 10 programe de uscare, dar să nu uităm nici de funcțiile sale. Dimensiunile sale nu sunt prea reduse, astfel că va ocupa destul de mult spațiu și dacă doriți puteți să-l puneți peste mașina de spălat. Vreau să spun că nu veți găsi modele slim cum e în cazul mașinilor de spălat, dar fiabilitatea e mai ridicată la modelele cu dimensiuni standard.

Păreri pro și contra

Sistemul AbsoluteCare vine cu diverse programe speciale care sunt perfecte pentru anumite țesături. Sunt prezente și alte tehnologii pe acesta, iar acestea au un rol diferit: ProSense (adaptează durata programului la nivelul de umiditate din rufe), Sensidry (uscare la temperaturi joase), Inverter (motor cu fiabilitate ridicată). Puteți introduce orice articol, chiar și din lână pentru că sunt suficiente opțiuni de personalizare a programelor. Evident, un model de ultimă generație oferă mai multe avantaje și funcționalitate superioară care va fi apreciată de-a lungul anilor.

AEG T8DBC49S are dotări foarte bune și nu prea aveți ce să-i reproșați, nici nu aș putea să recomand ceva mia ieftin dacă vreți un consum de energie cât mai mic. Plus că rezultatele sunt foarte bune datorită acelor senzori de umiditate care adaptează programul de uscare.

Te-ar mai putea interesa