Zanussi ZOB35701XK

Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB35701XK e unul dintre cele mai performante și accesibile modele electrice de pe piață. Pot spune că raportul funcționalitate/preț e și le foarte bun deoarece are multe funcții, programe și dotări. La un așa preț nu putem avea pretenții la prea multe însă vine cu cele mai bune dotări. Alături de acesta vă pot recomanda și o plită cu gaz + stilă vitroceramică. Iar dacă nu țineți la buget, atunci una cu inducție e bine venită și ar fi ideală să fie tot de la acest producător. Referitor la cuptor, nu cred că ar trebui să optați pentru altul, doar dacă aveți nevoie de rotisor sau mai știu eu ce. ZOB35701XK are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Alimentarea sa se face electric și de aceea e foarte important unde vreți să-l puneți. Capacitatea sa de 74 litri e numai bună pentru cei care găsesc mai mult și astfel puteți introduce fără probleme chiar și două tăvi pentru gătit. Controlul cuptorului se face electronic adică are un ecran LCD și câteva butoane în partea de jos a sa. Consumul e undeva la 0.89 kWh și e decent pentru o clasă A de energie. Deasemenea vine cu timer, ventilator, 7 funcții și grill dublu.

O mare parte din acele funcții se regăsesc la majoritatea cuptoarelor: iluminare interioară, încălzire inferioară/superioară, decongelare, convecție aer fierbinte dar și altele. Vine cu tavă dar și cu grătar combi. Acestea sunt accesoriile ce nu trebuie să lipsească din interiorul cuptorului dumneavoastră. Puterea sa e de 2780 W care e ok dacă o raportăm la volumul său. Zanussi ZOB35701XK e unul dintre dintre incorporabilele care nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie modernă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: controlul e de tip  electronic, dotat cu grill dublu, are un volum mare, eficient, ușor de folosit dar și ușor de curățat, suprafață antiamprentă și arată foarte bine.

Minusuri: nu are funcție de autocurățare.

Concluzie

Lipsa funcției de auto-curățare nu cred că poate fi un minus deoarece și așa interiorul se curăță ușor datorită emailului, material care se găsește la mai toate cuptoarele chiar și la cele cu microunde. Zanussi ZOB35701XK e o alegere bună dar plita ideală e una cu tehnologie mai nouă, cum e inducția, e și mai bună. Eu vă recomand cu inducție dacă aveți mai mulți bani deoarece încălzește rapid, consum mic și plita nu se încălzește tare.

Te-ar mai putea interesa