Zanussi ZOB10401XK

Cuptorul incorporabil Zanussi ZOB10401XK e unul din recomandările mele deoarece e disponibil la un pachet promoțional (cu plită pe gaz). Deci dacă v-ați gândit să luați și o plită, acesta ar putea fi o soluție însă plita sa nu e una ideală dar e accesibilă. Spun asta pentru că nu e una cu suprafață vitroceramică ci una obișnuită. Dar la un așa preț e suficient de bună, în special că e pe gaz. Dacă nu vă place design-ul celei propuse, mai există și ala care e tot pe gaz și care bineînțeles artă mai bine.  Dacă nu țineți la preț optați pentru una pe gaz și cu suprafață din sticlă neagră. Cât despre cuptor, ZOB10401XK are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Interiorul

Specificații tehnice

Volumul său e de 58 litri și care mi se pare suficient chiar și pentru cei ai pretențioși dintre voi (se observă cât de voluminos e în clipul postat la sfârșit). Clasa A e destul de bună deoarece oglindește consumul de energie însă ar fi fost mai bine dacă era A+. Puterea cuptorului e undeva la 1850 W care e numai bună pentru volumul său. Controlul e unul mecanic iar spre deosebire de unul electronic, îi lipsește ecranul LCD dar și cronometrul. E dotat cu grill, 4 funcții dar și ventilator. Acel ventilator are rolul de distribui uniform căldura în interiorul său, astfel ca mâncarea să fie gătită uniform și ea. Dintre funcțiile și programele sale amintesc următoarele: încălzire inferioară/superioară, grill cu suprafață mare etc.

Primiți chiar și tavă pentru coacere și un grătar. Cablul de alimentare, că doar e alimentat electric, are o lungime de 1.5 metri. Deci aveți nevoie de o priză în apropierea sa. Spre deosebire de multe cuptoare acest Zanussi ZOB10401XK are inox antiamprentă care e o caracteristică specială deosebită. Dacă vă interesează foarte mult aspectul, am pus mai jos un clip Youtube cu el.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e accesibil, voluminos, ușor de folosit, are ventilator, grill și un design elegant cu finisaj antiamprentă.

Minusuri: îi lipsește timerul sau cronometrul.

Concluzie

Acest Zanussi ZOB10401XK e unul din puținele cuptoare care vi le puteți permite în acest buget iar pentru că există pachete promo cu plită, ar trebui să profitați de ele. Jos am pus un clip cu acest cuptor pentru a vedea cât de bine arată și nu are prea multe butoane care să complice treaba:

Te-ar mai putea interesa