Whirlpool AKZM838IX, cuptor incorporabil de 73 litri

Whirlpool AKZM838IX e un cuptor incorporat voluminos și cu multe funcții speciale. Puteți observa că e un model premium deoarece nu e foarte ieftin iar design său e foarte interesant. Toate cuptoarele incorporabile necesită un spațiu special pentru incorporare. E oferit la un pachet promo, adică puteți achiziționa alături de o plită electrică. Deasemenea, puteți economisi bani cumpărând astfel de pachete (sunt la promoție). Aveți nevoie de un astfel de cuptor dacă gătiți mult, aveți un restaurant ori o familie mare. Plita recomandată e cu tehnologie de inducție deci suprafața ei nu se încălzește ci doar oala/vasul.

Dacă vi se pare cam scumpă, există alternative destule chiar și de la acest brand, ori optați pentru ratele fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Cuptorul
Cuptorul

Alimentarea cuptorului e electrică ca și la majoritatea cuptoarelor, e mai bună decât cea cu gaz deoarece căldura e distribuită uniform. Volumul de 73 litri sugerează că puteți găti multe alimente și mâncăruri. Clasa de eficiență e A la capitolul consum energetic care e bun. Bineînțeles consumul trebuie raportat la volumul cuptorului, deci un consum mare e ok pentru un cuptor mare.

Are un panou cu control electronic, deci veți găsi un ecran LCD cu butoane corespunzătoare. E dotat cu timer, grill, 15 funcții și gema cu 3 straturi (deci ușa va fi rece și nu vor exista pierderi ce căldură). La capitolele funcții și programe are: funcție de autocurățare – StarClean, ușă rece, decongelare, grill cu suprafață mare, blocare acces copii. menținere cald, dospire etc. Accesoriile incluse sunt următoarele: grătar combi și 3 tăvi de coacere. Suporturile telescopice sunt foarte utile când doriți să scoateți în siguranță tava cu mâncare din cuptor.

Puterea cuptorului e de 3650 W și nu orice cuptor e la fel de puternic. Consumul e undeva la 0.9 kWh care nu e chiar mare având în vedere volumul. Finisajul e pe onix fără antiamprentă. CU sau fără antiamprentă, arată foarte bine și nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie modernă.

Plusuri: nu-i lipsește mai nimic, suporturi telescopice, arată bine, fiabilitate crescută, multe accesorii incluse, multe funcții și programe.
Minusuri: nu e accesibil.

Whirlpool AKZM838IX e o alegere bună pentru cei care vor calitate, eficiență și performanțe pe măsură. Eu l-aș lua pentru o familie mai numeroasă ori pentru o patiserie/restaurant. Jos e un clip cu acest cuptor și se poate vedea cât de mare este și cât de bine arată.

Lasă un comentariu