Whirlpool AKZM838IX, cuptor incorporabil de 73 litri

Whirlpool AKZM838IX e un cuptor incorporat voluminos și cu multe funcții speciale. Puteți observa că e un model premium deoarece nu e foarte ieftin iar design său e foarte interesant. Toate cuptoarele incorporabile necesită un spațiu special pentru incorporare. E oferit la un pachet promo, adică puteți achiziționa alături de o plită electrică. Deasemenea, puteți economisi bani cumpărând astfel de pachete (sunt la promoție). Aveți nevoie de un astfel de cuptor dacă gătiți mult, aveți un restaurant ori o familie mare. Plita recomandată e cu tehnologie de inducție deci suprafața ei nu se încălzește ci doar oala/vasul.

Dacă vi se pare cam scumpă, există alternative destule chiar și de la acest brand, ori optați pentru ratele fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Alimentarea cuptorului e electrică ca și la majoritatea cuptoarelor, e mai bună decât cea cu gaz deoarece căldura e distribuită uniform. Volumul de 73 litri sugerează că puteți găti multe alimente și mâncăruri. Clasa de eficiență e A la capitolul consum energetic care e bun. Bineînțeles consumul trebuie raportat la volumul cuptorului, deci un consum mare e ok pentru un cuptor mare.

Are un panou cu control electronic, deci veți găsi un ecran LCD cu butoane corespunzătoare. E dotat cu timer, grill, 15 funcții și gema cu 3 straturi (deci ușa va fi rece și nu vor exista pierderi ce căldură). La capitolele funcții și programe are: funcție de autocurățare – StarClean, ușă rece, decongelare, grill cu suprafață mare, blocare acces copii. menținere cald, dospire etc. Accesoriile incluse sunt următoarele: grătar combi și 3 tăvi de coacere. Suporturile telescopice sunt foarte utile când doriți să scoateți în siguranță tava cu mâncare din cuptor.

Puterea cuptorului e de 3650 W și nu orice cuptor e la fel de puternic. Consumul e undeva la 0.9 kWh care nu e chiar mare având în vedere volumul. Finisajul e pe onix fără antiamprentă. CU sau fără antiamprentă, arată foarte bine și nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie modernă.

Plusuri: nu-i lipsește mai nimic, suporturi telescopice, arată bine, fiabilitate crescută, multe accesorii incluse, multe funcții și programe.
Minusuri: nu e accesibil.

Whirlpool AKZM838IX e o alegere bună pentru cei care vor calitate, eficiență și performanțe pe măsură. Eu l-aș lua pentru o familie mai numeroasă ori pentru o patiserie/restaurant. Jos e un clip cu acest cuptor și se poate vedea cât de mare este și cât de bine arată.

Te-ar mai putea interesa