Whirlpool AKZ9 6230 IX, model multifuncțional de 73 litri

Whirlpool AKZ9 6230 IX e un cuptor al anului acesta (2018) și e bun pentru acasă cât și în scopuri comerciale. Acest ultim lucru se datorează faptului că are capacitatea mare de 73 litri (e cu 20 litri mai mare decât a altor cuptoare incorporabile ori a unui aragaz).

Are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine de la un brand de top. Mă refer la faptul că Whirlpool e numărul 1 la nivel mondial când vinde vorba de electrocasnice.
Din poza de alături puteți vedea că e un aparat de culoare inox care nu doar se va integra perfect în bucătăria dvs.

Beneficii

Chiar dacă are o garanție standard de 2 ani, în acest moment beneficiază de o garanție de 6 ani. E cu un an mai mult decât oferă Beko sau alte branduri.
Are Al Șaselea Simț care ajută la o gătire uniformă. 6th Sense sau Al Șaselea Simț (pe românește) are 3 componente: simț, adaptare, control. Prin componenta simț se monitorizează energia absorbită de alimente și în acest fel se determină timpul și temperatura necesară pentru prepararea alimentelor în cele mai bune condiții. Adaptare monitorizează pierderile de căldură (dacă deschideți ușa cuptorului, de exemplu) și restabilește condițiile optime. Partea de control (cea din urmă) monitorizează procesul de preparare așa încât dvs. să nu vă pierdeți timpul cu verificări periodice.
Dacă vreți să preparați ceva la grătar atunci trebuie știut că acest aparat are Turbo grill.
În ajutorul dvs. vin cele 16 funcții care vă ajută să gătiți ce fel de mâncăruri doriți.

Dezavantaje

Costul ar fi singurul dezavantaj deoarece e puțin peste 1500 lei, dar e un aparat profesional (puteți găti mâncăruri voluminoase și chiar mai multe felturi în același timp deoarece e dotat cu Maxi Cooking și Cook 3).

Concluzii

Modelul de față (Whirlpool AKZ9 6230 IX) e unul de top, iar din această cauză îl recomand. Părerea mea e că un cuptor electric va fi întotdeauna unul superior celora pe gaz întrucât coacerea se realizează uniform.

Te-ar mai putea interesa