Tefal FV4680E0

Un călcător ține cât o viață de om și de aceea eu recomand să vă luați ce e mai bun. Recomandarea mea ar fi un fier de călcat Tefal FV4680E0 Ultragliss Easycord Upgrade care pe lângă faptul că arată bine e ieftin și ușor de folosit. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și cu vreo 40 lei poți să-l „asiguri” la 4 ani în caz că se întâmplă ceva neprevăzut.

Poze

Tefal FV 4680E0 arată destul de bine fiind albastru (blue) și se poate vedea că are un mâner destul de ergonomic realizat așa încât să nu vă obosească mâinile atunci când doriți să călcați ceva. Din aceste imagini nu se poate vedea, însă talpa e una realizată dintr-un material foarte rezistent – durilium. Acest material l-am observat doar la fiere de călcat și trebuie să recunosc că nu-i cunosc cu exactitate caracteristicile

În picioare
Unde se pune apa

Specificaţii tehnice

FV4680E0 vine la un preț bun chiar dacă are o putere mare de 2400W și jetul de aburi e unul destul de puternic. Poate fi utilizat pentru a călca vertical și având o greutate mică nu o să vă obosească încheietura. Rezervorul de apă are 300 mililitri și cablul având undeva la doi metri o să puteți călca în voie fără a fi deranjați că nu ajunge cablul.

Păreri pro şi contra

Nu am ceva negativ de spus la adresa fierului pentru călcat, iar punctele forte care te-ar face să-l cumperi sunt prețul mic, fiabilitatea crescută (mulțumită brandului care face doar produse calitative și garanției care se poate extinde la patru ani… asta depinde de magazine) și ușurința în utilizare datorită construcției ergonomice.

Concluzie

Dacă vrei ceva călcător de la un brand cunoscut și care să-și merite banii atunci Tefal FV4680E0 ar fi printre cele mai bune alegeri și asta deoarece e performant și destul de ușor de folosit. Dacă sunteți de părere că nu vă descurcați cu el atunci există și varianta citirii manualului său de utilizare care e unul valabil pentru majoritatea fiarelor Tefal.

Te-ar mai putea interesa