Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Star-Light RU-200P-9, calorifer 9 elemenți

Star-Light RU-200P-9 e un calorifer cu ulei și 9 elemenți. Căldura poate fi reglată pe trei trepte de putere. Un aparat precum acesta e foate bun deoarece dacă ai o centrală pe lemne și trebuie să încălzești doar o cameră atunci nu trebuie să mai pornești centrala, ci doar acest aparat.
Adevărul e că un aparat precum acesta e mai confortabil de utilizat decât centralele întrucât îl bagi în priză și stai la cald.

Nici nu pot spune că e scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Aspectul poate fi văzut din imaginea de alături, mai exact că arată precum oricare alt calorifer. Este un model de culoare albă și cu un aspect elegant. Panoul de comandă e unul ușor de accesat deoarece e poziționat frontal.

Aparatul

Aparatul

Acest calorifer electric e unul cu încălzitpr interior și cu 9 elemenți. Cu cât are mai mulți elemenți cu atât mai bine. Puterea maximă a aparatului e de 2000W, putere care poate fi reglată pe 3 trepte cum ar fi 2000, 1200 și 800.
Când nu vreți să-l mai folosiți o să-l puteți pune la o parte cu ajutorul roților de transport, iar cablul e unul care poate fi stocat într-un loc special.
Funcționarea ne este indicată printr-un indicator luminos. Iar, dacă vă este frică că apare vreo problemă de genul unei supraîncălziri atunci trebuie știut că aparatul e dotat cu siguranță și protecție pentru așa ceva.

Avantajele achiziționării unui aparat precum acesta ar fi prețul mic de achiziție, că arată bine, că poate fi transportat cu ușurință (deoarece are rotițe de transport) și faptul că face rapid căldură.
Dezavantaje sunt, adică faptul că încălzește o suprafață limitată și că folosește curent.

De final pot spune că acest calorifer e o soluție rapidă de încălzire atunci când afară e rece. Consumul de curent va varia în funcție de mai mulți factori printre care se numără temperatura de afară și de cât de mult îl țineți în priză.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu