Star-Light YOHF13, calorifer electric cu 13 elemenți

Caloriferul cu 13 elemenți Star-Light YOHF13 este un model mai mare care poate fi folosit pentru camere mai mari și care este mult mai eficient decât o aerotermă. Cu alte cuvinte, este un calorifer cu ulei și care se menține cald chiar și după ce-l opriți sau se oprește singur. Acesta costă mai mult decât o aerotermă, dar vă spun că merită deoarece și acest încălzește destul de repede cameră, adică trebuie respectată și suprafața recomandată de producător.

Spre deosebire de caloriferele clasice de la sistemele de încălzire, acesta este mult mai mobil, adică are acele rotițe care permit mutarea mai ușoară a aparatului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu toate caloriferele sunt la fel, astfel că puterea lor este mai importantă decât numărul de elemenți, iar în cazul de sus menționat este vorba de un model de 2500 W. Producătorul menționează faptul că puteți încălzi orice cameră cu acesta, însă cu condiția ca ușa să fie închisă.

Față de altele, acesta vine cu temporizator (timer) astfel că nu trebuie să stați lângă el ca să-l opriți, astfel că este mai comod de utilizat. Chiar și termostatul ajută mult în acest sens, deoarece aparatul se va opri la atingerea temperaturii dorite. Panoul de control îl aveți în față și se poate vedea din imaginea de sus. Tot din imagine se poate vedea că are și un ventilator care distribuie mai rapid aerul cald în încăpere.

Eu vă recomand un model cât mai mare pentru ca să încălzească mai rapid aerul, plus că se va descurca la fel de bine indiferent de camera aleasă.

Concluzie

Star-Light YOHF13 poate fi mutat cu ușurință, aerul nu este deranjant dacă în puneți lângă voi (aerotermele încălzesc instant și destul de puternic), nu necesită foarte multe cunoștințe, este eficient datorită dotărilor mai sus menționate, adică va funcționa exact cum și cât l-ați setat. Tot așa de mare este și modelul Heinner HOH-YV13BK, care în principiu oferă același caracteristici tehnice, deci nu aș putea spune care ar fi mai bun, însă s-ar putea ca prețul să fie mai bun.

Te-ar mai putea interesa