Tesy CN 203 ZF, convector electric de podea

Tesy CN 203 ZF e un convector electric destul de bun și care vă poate încălzi oricând încăperea. Jos am pus o poză cu acesta și arată aproape precum un calorifer, nu trebuie pus pe perete deoarece are picioare. Puteți să-l puneți aproape de biroul vostru ori lângă pat. E un model puternic dar treapta de putere poate fi ajustată, astfel ca să nu consume așa de mult și poate că nici nu vreți să încălzească prea mult ori prea repede. Îl recomand în camerele mici care sunt bine izolate termic.

Alternative pot fi și alte tipuri de aparate de încălzit sau chiar alte modele. Prețurile sunt atractive însă comparativ cu încălzirea pe lemne, pe curent e ceva mai scump dar nu cu mult (depinde cât aveți de încălzit și pentru cât timp). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Convector
Convector

Acest convector de podea îl puteți folosi în orice cameră, dar e mai eficient dacă e mai compactă. Ar fi bine ca a cea cameră să aibă 42 mc, adică să fie de cam 2 metri înălțime, 4 metri lățime și 5 metri lungime. Puterea maximă e de 2000 W dar poate fi ajustate deoarece are 3 trepte disponibile (800/1000/2000 W). Nu e inclusă o telecomandă dar are: termostat reglabil, termostat de siguranță și aerotermă incorporată.

Are și acea protecție de anti-îngheț dar nu cred că e cazul. Caracteristicile speciale sunt: grila metalică de siguranță și funcția turbo. Greutatea sa e una de 3.2 kg, deci e ușor de mutat dintr-o cameră în alta. Dimensiunile sale sunt de 69 cm înălțime, 45 cm lățime și 15 cm adâncime. Îl puteți conecta direct la priză și nu e nevoie de cunoștințe pentru a-l folosi.

Plusuri: preț atractiv, protecție anti-îngheț, arată bine, ușor de folosit și destul de fiabil.
Minusuri: nu sunt.

Tesy CN 203 ZF poate fi prima voastră alegere deoarece e ieftin, încălzește rapid aerul și e portabil. Un calorifer nu cred că ar încălzi la fel de bine în special că durează mai mult până încălzește camera. E ideal pentru cei care vor să încălzească pentru câteva ore o cameră și nu mai doresc să alimenteze încălzirea centrală. O recomand oricui deoarece nu trebuie să depuneți un efort financiar mare.

Te-ar mai putea interesa