New Air NW 32 XS, cel mai ieftin cuptor incorporabil electric

Cel mai ieftin cuptor incorporabil cu alimentare electrică e acest New Air NW 32 XS. E oferit de un brand destul de nou pe piața din România și cred că va deveni unul destul de popular deoarece oferă produse competitive. Acesta se adresează celor care vor o alternativă la un aragaz mixt, adică optează pentru varianta de jos și o plită pe gaz simplă. Plita pe care o veți alege poate fi de la alt brand, până la urmă alegeți una care să se potrivească sau care e disponibilă la un preț cât mai avantajos. Nu e necesar un pachet promo pentru a economisi bani, optați doar pentru variante accesibile.

Nu prea se mai lansează variante atât de accesibile deoarece majoritatea clienților vor modele performante cu multe funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptoarele pe gaz sunt scumpe și nu oferă nimic în plus, de aceea trebuie să aveți o priză în apropiere pentru acesta sau trageți un prelungitor. Volumul acestuia e de 58 litri dar nu are mare importanță pentru că mâncarea sau prăjiturile sunt puse pe tavă.

La capitolul dotări are clasă energetică A, control mecanic și 3 funcții. Sunt incluse tava standard și grătarul cuptorului. Alte tăvi și ustensile pot fi achiziționate ulterior în funcție de necesități. Designul pe inox cu negru e unul dintre cele mai des utilizate finisaje ale producătorilor deoarece arată bine.

Păreri pro și contra

E dotat cu funcțiile gătire esențiale și poate că nici nu e necesar mai mult dacă nu-l folosiți prea des deoarece nu petreceți mult timp în bucătărie. Poate că vă place mâncarea friptă la arzătorul de pe plită, dar e mai sănătoasă gătită la cuptor. Un model multifuncțional oferă mai multe moduri de gătire pentru că și dotările sunt mai numeroase. Eu nu vă pot recomanda un anumit model cât timp aveți un buget limită și nu sunteți foarte pretențioși.

New Air NW 32 XS e un aparat incorporabil care se instalează a oricare altul dacă aveți spațiul necesar (dimensiunile sunt aceleași la toate, poate adâncimea diferă puțin). Volumul interior al cuptorului depinde de construcție și dotările disponibile.

Te-ar mai putea interesa