Krups KP1508

Espressorul Krups KP1508 sau Krups Genio KP1508 vine ca o alternativă la modelul KP1006 şi se remarcă prin puterea de 1500W şi cei 15 bar care reprezintă presiunea. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu se poate spune că e mult deoarece la aceşti bani îţi iei un aparatat normal de făcut cafea care are o presiune de undeva la 4 bar. Deci, dacă e să-i analizăm raportul calitate/preţ atunci vedem că e foarte bun ca şi fiabilitatea mulţumită brandului şi garanţiei care e de 2 ani (poate fi mărită la 4).

Poze

KP 1508 nu arată cu mult diferit faţă de alte modele de la alte branduri şi în pozele alăturate se poate vedea conţinutul aproximativ al pachetului cât şi cum arată aparatul. Modelul de faţă e unul pe mov, deci dacă eşti politician şi-ţi place violetul atunci cred că aparatul acesta ar fi de tine şi-ţi va asigura un viitor… mov în politică.

Conţinutul pachetului
Aparatul

Specificaţii tehnice

Krups KP1508 e destul de puternic având 1500 W şi 15 bar. Alimentarea se face cu pastile/capsule care se cumpără de la magazin. Având un astfel de alimentare nu vă mai bateţi capul cu măcinarea cafelei sau alte lucruri stresante. Poate fi folosit în mod manual şi automat, iar tipurile cafea (derivate ale cafelei) care pot fi realizate sunt Caffelatte, Cappuccino, Chocochino, Espresso şi Latte macchiato.

Păreri pro şi contra

Nu costă deloc mult, aspectul e unul premium, poate fi utilizat la prepararea multiplelor feluri de cafea şi rezervorul (de apă) de circa jumătate de litru vă va ajuta să faceţi mult espresso. De asemenea vine cu 6 capsule drept cadou, iar consumul de curent e mic deoarece se închide după cinci minute sau cât îl setaţi dacă nu mai este folosit.
Din păcate are capacitate doar pentru o ceaşcă, ca majoritatea espressoarelor.

Concluzie

Alături e un clip cu modelul Dolce Gusto Genio KP1509 despre care se poate spune că e unul foarte bun. Se poate observa că nu e un aparat prea complicat şi vine cu funcţii utile (închiderea automată e un exemplu şi această funcţie va face să plătiţi mai mult la furnizorul de electricitate). Chiar dacă preview-ul nu e în limba română, eu cred că vă puteţi forma o impresie despre aparat şi despre ce paote face.

Lasă un comentariu