Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1006

Dacă vrei un espressor bun, dar care să fie mai ieftin decât KP2106 atunci îți recomand modelul de espressor Nescafe Krups Dolce Gusto Piccolo KP1006. Nu costă deloc mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care se poate spune că e incredibil de mic pentru ce poate face. Chiar dacă are un preț foarte mic, fiabilitatea e crescută fiind una caracteristică brandului Krups. În favoarea fiabilității e și garanția de 2 ani care în mod normal poate fi mărită la 4 ani.

Poze

Nu e foarte diferit de alte modele de la Krups și vine pe roșu (chiar dacă din prima imagine pare că e pe portocaliu, dar e așa portocalie din cauza luminii care bate pe aparat) ceea ce e special spre deosebire de alte modele de la acest producător. Vă invit să urmăriți clipul de la final pentru a vă face o părere despre aproximativ cum arată în realitate deoarece din poze nu vă prea puteți face o impresie.

Butonul aprins
Per ansamblu

Specificaţii tehnice

Krups KP1006 e un model de nota 10 deoarece are o putere mare de 1500W și poate prepara diferite băuturi derivate cafelei, dar și ceai. Deci, dacă aveți musafiri care nu servesc cafea atunci puteți să-i serviți cu un ceai.
Ca orice aparat de făcut cafea care poate fi utilizat în special acasă și acest model are suport pentru o ceașcă. Rezervorul are 0,6 litri, iar presiunea e de 15 bar. Alimentarea se face cu capsule și astfel o să vă luați gândul de la măcinarea boabelor ori alte lucruri stresante. (Pentru cei care nu au mai avut așa ceva cred că ar fi util să spun că pastilele/capsulele se cumpără de la magazin).

Păreri pro şi contra

Îmi place pentru că e un aparat de la un brand cunoscut și renumit pentru electrocasnicele de calitate care le realizează, alimentarea sa cu apă și capsule se face foarte ușor, și poate fi folosit pentru realizare a multor tipuri de băuturi atât reci cât și calde. Poate unor persoane nu le va plăcea că e roșu, dar mie îmi place deoarece este o culoare specifică electrocasnicelor de mici dimensiuni de la acest brand.

Concluzie

KP 1006 e un model foarte interesant care arată foarte bine (se poate vedea din preview-ul video de alături) și care se descurcă de minune la realizarea băuturii preferate, fie că e ceai sau un derivat al cafelei (Latte macchiato, Caffe lungo, Cappuccino, Chocochino sau Espresso). Savurați clipul și dacă o să vă luați aparatul atunci și băutura. 😉

Te-ar mai putea interesa