Kenya Krups XP524030

Espressoarele sunt la modă deoarece scot o cafea de cea mai bună calitate, iar un espressor care eu îl recomand e acest espressor Kenya Krups XP524030. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și are o capacitate de două cești ceea ce e un lucru ideal. Vine cu o fiabilitate peste medie iar la acest lucru contribuie în principal brandul, dar și garanția de 2 ani a acestui aparat. Garanția de doi ani e una standard și poate fi extinsă la mai mult contra unei sume deloc mari.

Poze

Aparatul e unul premium și acest lucru se poate vedea după felul în care arată. Culoarea sa e inox cu negru și e un aparat de tip automat. Normal că vine cu suport de spumare, iar suportul pentru două cești e unul foarte bun deoarece astfel aparatul o să poată fi folosit și în comerț, adică pentru o mică cafenea sau ceva de genul.

Din față

Specificaţii tehnice

Krups XP 524030 este un espressor care e de tip automat și poate fi alimentat cu cafea capsule sau de tip măcinată. Suportul care ține acele două cești e unul care beneficiază de încălzire și asta înseamnă că e o plită cu menținere la cald. Presiunea e una caracteristică aparatelor de acest gen adică de 15 bari și asta înseamnă că va scoate totul din pastilele ori cafeaua măcinată cu care e alimentat aparatul.

Păreri pro şi contra

Pro: e un aparat premium nu doar prin prisma aspectului, ci și a caracteristicilor; se pot realiza mai multe tipuri de băuturi cu acesta, dar pentru detalii ar trebui consultat manualul de utilizare al electrocasnicului; vine cu dispozitiv pentru spumare; e de tip automat; capacitatea rezervorului e una destul de mare de un litru și ceva.
Contra: prețul e oarecum mai mare decât al aparatelor cu suport doar pentru o ceașcă, dar eu zic că-și merită banii în plus.

Concluzie

Dacă te interesează să prepari cafea de cea mai bună calitate acasă ori pentru a o vinde atunci un astfel de aparat cred că ar fi foarte bun. Alături e un preview video la ce poate aparatul de față și se poate vedea cât de bine arată și cât de bine e realizat. Utilizarea sa nu e prea complicată iar pentru detalii vă invit să urmăriți clipul de alături, dar și să citiți manualul său de utilizare.

Te-ar mai putea interesa