Hotpoint FT 850.1 OW, cuptor incorporabil retro

Modelul Hotpoint FT 850.1 OW e un cuptor incorporabil pentru pentru cei care vor să-și amenajeze o bucătărie de vis precum în în basmele lui Andersen, dar cu tehnologie actuală. Cel mai tare lucru, pe lângă multitudinea de de funcții incorporate, e că are o garanție de 5 ani… însă asta e o promoție și trebuie citit regulamentul acesteia pentru a vedea dacă mai e valabilă.
Având capacitatea de 56 litri se poate spune că e un aparat numai bun pentru acasă, dar nu vă oprește nimeni în a-l utiliza și la o pensiune ori ceva de genul.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat care nu doar arată bine, ci vine cu multe funcții și beneficiază de grill.
După cum se poate vedea, modelul FT 850.1 OW/HA vine pe culoare alb învechit sau mai bine spus old white… cum spune producătorul.
Din imaginea alăturată vă puteți face mai bine o părere despre cum arată acest aparat.

Cuptorul
Cuptorul

Aparatul impresionează pe partea de aspect deoarece are niște forme și culori care oferă căldură. Face parte din linia Tradițional de electrocasnice prin care aparatele sunt realizate așa încât să arunce o privire spre trecut, dar care se îndreaptă înspre zilele noastre deoarece vin cu tehnologie actuală. Deci, chiar dacă aspectul e unul învechit, aparatele sunt unele practice.

Lucrurile care le vei aprecia la acest model sunt cele 7 funcții, ventilația tangențială (utilă pentru răcire), volumul decent (56 litri), economia de curent care o face (datorită clasei de eficiență energetică A) și disponibilitatea accesoriilor (cum ar fi o tavă și două grătare). Pentru o protecție sporită aparatul are trei geamuri de protecție, deci dacă altele au două, acesta are cu unul mai mult.

Cu acest model poți găti eficient diferite feluri de mâncare, având chiar și program pizza. Dacă nu știți prea multe detalii legate de Hotpoint atunci trebuie știut că e un brand originar englez deținut de italienii de la Indesit. Brandul nu trebuie confundat cu cel din SUA deoarece sunt două branduri diferite, chiar dacă ambele se ocupă cu realizarea electrocasnicelor. Despre Hotpoint-ul european trebuie spus că în Marea Britanie e deținut în proporție de 50 procente de GE (un brand din SUA).

Te-ar mai putea interesa