Hotpoint FH831CIX

Cuptorul incorporabil Hotpoint FH831CIX e unul electric și e evident acest aspect deoarece nu mai există cu gaz. Oricum, doar dacă optați pentru o plită incorporabilă, ar fi bine să optați pentru una cu gaz deoarece oferă un randament mai mare sau dacă vreți o soluție comodă, cele electrică cu inducție sunt soluția. Dacă vă place acest cuptor aveți posibilitatea să îl luați la un preț foarte bun împreună cu o plită cu gaz. Cuptorul are grill, clasa energetică A și finisaj inox. Deci pentru a avea o bucătărie elegantă cu electrocasnice argintii, dar nu e accesibil pentru oricine. Pe partea de funcționalitate stă decent cu treaptă pentru pizza, dulciuri/prăjituri și coacere rapidă. FH831CIX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Alimentarea acestui cuptor e electrică motiv pentru care nu mai aveți nevoie de o butelie cu gaz ci doar de o priză. Volumul său de 58 litri e satisfăcător însă există multe modele de 65 de litri care par mai atractive dar nu au ghidaje telescopice cum are acesta. Acele ghidaje să ușurează scoaterea tăvilor din cuptor în special dacă sunt grele. Se observă că are chiar și control electronic deoarece are un ecran LED în partea centrală dar și trei butoane pentru alegerea unor parametri.

Hotpoint FH831CIX e dotat cu timer, grill, ventilator pentru distribuirea uniformă a căldurii dar nu și cu rotisor. Ușa cuptorului vine cu trei straturi de sticlă și e ușor de deschis. Ca oricare alt cuptor și acesta are 7 funcții care sunt utile . Deci pe partea funcții și programe are auto-curățare catalitică, iluminare interioară, treaptă pentru pizza și câteva funcții speciale (multicoacere, produse de patiserie, grătar ventilat).

Accesoriile furnizare sunt și ele importante atunci când achiziționați un astfel de electrocasnic incorporabil: grătar combi, suporturi telescopice și o tavă de coacere. Puterea cuptorului e pe măsură chiar dacă e electric – 2800 W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine, se asortează cu orice tip de mobilier, are control electronic, vine cu funcții interesante (pentru diverse tipuri de mâncăruri), autocurățare catalitică și ghidaje telescopice.

Minusuri: probabil că lipsa rotisorului.

Concluzie

Acest Hotpoint FH831CIX e cuptor reușit și e alegere bună în special dacă vă doriți și o plită eficientă adică pe gaz. Aveți de ales iar dacă vreți să economisiți niște bani, ar trebui să vă îndreptați către un pachet promo cuptor+plită.

Te-ar mai putea interesa