Heinner HEM-1100BK, espressor de 1100W cu presiune de 15 bari

Espressorul Heinner HEM-1100BK e unul prezent pe piaţă de ceva timp şi se evidenţiază prin costul de achiziţie foarte mic şi faptul că are caracteristici de top. Despre Heinner trebuie spus că e un brand românesc cunoscut pentru electrocasnicele sale accesibile ca preţ şi la fel de calitative precum cele de la branduri arhicunoscute. Garanţia de 3 ani e un lucru caracteristic acestui brand, iar acest lucru denotă fiabilitatea foarte bună.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar din această cauză se poate spune că produsul e unul foarte accesibil. Ceva ce poate nu se vede din imaginea de alături e faptul că aparatul poate prepara simultan două ceşti de cafea sau alte băuturi simlare.


Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HEM-1100BK e unul care are nu doar 1100W, ci are o presiune de 15 bari. Având o pompă de presiune de acest fel se poate spune că poate concura cu modele premium care costă de două-trei ori mai mult. O presiune aşa de mare ajută la o preparare rapidă şi la extragerea aromei din cafea.
Rezervorul de apă nu trebuie alimentat prea des întrucât are o capacitate de un litru. Este o capacitate modică pentru cineva care nu doreşte să pună apă zilnic… depinde şi câtă caea beţi pe zi.
Aparatul e unul realizat din materiale de calitate, mai exact din inox şi plastic. Acestea asigură o durabilitate superioară a aparatului.
Printre accesorii acest aparat are tavă de scurgere şi două filtre de inox. Aceste două filtre vă ajută să preparaţi două băuturi simultan.
Alimentarea se face cu cafea măcinată, iar băutura preparată poate fi espresso sau cappuccino.

Acest aparat e pentru cei interesaţi să-şi prepare o băutură de calitate. Înainte de punerea în funcţiune a aparatului e bine să citiţi manualul de utilizare şi să îl spălaţi.
Precum în cazul maşinilor de spălat poate şi în cazul acestui aparat va fi nevoie să faceţi câteva cafele de probă pentru a scoate mirosul de nou din el. Cafele care trebuie aruncate.

Te-ar mai putea interesa