Hansa BOEW68481, cuptor alb cu plită la pachet

Acest cuptor incorporabil Hansa BOEW68481 e unul dintre puținele variante care sunt pe o culoare ceva mai ieșită din comun – alb. Plitele de aceeași culoare sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul mai multe branduri, dar aș alege-o tot de la Hansa pentru că discutăm de un brand cu experiență în domeniu. Aparatele incorporabile vor fi tot mai populare, până cele clasice nici nu vor mai fi așa de numeroase. Un pachet promo cuptor cu plită are cam același preț ca un un aragaz mixt sau electric, doar că în cazul incorporabilelor veți avea mai multe funcții.

Sunt destul de puține cuptoare cu un afișaj digital atât de mare și butoanele sunt retractabile, pentru ca panoul e control să fie mai „curat” (pictogramele sunt pe marginea butoanelor). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E dotat cu un panou de control avansat și se poate vedea din poza de sus, doar că are și butoane mecanice retractabile pentru selectarea programelor și a temperaturii. Informația de pe ecranul LCD e destul de vizibilă deoarece e un ecran generos și nu sunt multe cuptoare ieftine ca acesta.

Pictogramele sunt pe marginea butoanelor și se pot vedea dacă apăsați butonul, astfel cei mici nu vor umbla la cuptor în timpul funcționării.

Păreri pro și contra

Discutăm de un cuptor cu putere totală de 3100 W și nu toate modelele de pe piață se pot lăuda cu un astfel de design. Oricum, e un modele eficient cu consum redus de energie și clasa e A. Toate acele funcții de încălzire sunt foarte utile și sunt conform dotărilor disponibile. S-ar putea să găsiți numeroase cuptoarele de la acest brand cu aceleași funcții de gătit și în același buget, doar că exteriorul său nu poate fi la fel. Unii poate vor o plită neagră, pe inox sau chiar albă care să se asorteze cu ceva.

Hansa BOEW68481 e unul dintre numeroasele soluții oferite de acest brand și care e disponibilă la un preț foarte bun. Sunt prezentări cu acest aparat, dar cred că v-ați făcut o idee destul de bună despre acest model.

Te-ar mai putea interesa