Hansa BOEW64090015, cuptor incorporabil cu 8 funcții

Acest aparat incorporabil Hansa BOEW64090015 e destul de accesibil dacă e să-l comparăm cu cele cu 4 funcții. Vreau să spun că diferența de preț e destul de mică și chiar merită să faceți un efort financiar pentru ceva mai bun. Un cuptor cu multe funcții are dotări numeroase, în special dacă discutăm de o generație nouă. Puteți economisi mai mulți bani dacă alegeți un pachet promo cu plită, în caz că nu aveți o anumită preferință.

Sunt destul de puține modele pe alb atât de accesibile, motiv pentru care ar trebuie luată în calcul o astfel de variantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul interior al unui cuptor e irelevant deoarece veți putea găti orice, tava trebuie poziționată doar pe raftul potrivit. În manualul de instrucțiuni sunt detaliate programele și veți afla mai multe informații despre butoanele sale. Are un afișaj digital care afișează timpul rămas, deci are timer.

Funcțiile unui cuptor pot fi diferite de la un brand la altul sau de la o generație la alta, iar unele dintre ele sunt standard. Acestea sunt combinații diverse ale dotărilor oferite de acesta (grill, ventilator, încălzire inferioară și încălzire superioară). Interiorul poate fi iluminat pentru a vedea cât de bine e făcut un anumit preparat. Dacă nu știți multe preparate, aveți și niște rețete în ușa cuptorului.

Păreri pro și contra

Cele 8 funcții sunt prezente la tot mai multe cuptoare dacă discutăm de un buget mare, deoarece e prezent acel ventilator care distribuie ceva mai bine căldura de la interior. Pot spune că arată bine și butoanele sunt retractabile adică ies afară atunci când le apăsați, iar pictogramele sunt pe marginea lor (se numesc și push-pull). Indiferent de brand, acestea sunt destul de căutate de utilizatori pentru că împiedică pe cei mici să umble la programul în desfășurare.

Accesoriile oferite de producător par să fie aceleași la mai toate modelele noi și chiar dacă nu ar fi incluse la altele, pot fi achiziționate cu ușurință. Hansa BOEW64090015 se potrivește alături de o plită cu sticlă albă, fie că e pe gaz fie electrică (standard sau cu inducție).

Lasă un comentariu