Hansa BOES68432, cuptor incorporabil negru

Cuptorul incorporabil Hansa BOES68432 e un exemplu foarte bun că nu e nevoie de un model foarte scump pentru a avea anumite dotări sau funcții. Aș putea spune că e vorba de un model multifuncțional deoarece oferă 8 funcții de încălzire, dintre care câteva sunt ceva mai speciale. Dacă ați mai avut un aparat similar, veți observa că pe panoul de control sunt prezente timerul, butonul pentru selectarea temperaturii și unul pentru alegere modului de încălzire. Icoanele funcțiilor sunt destul de familiare – iluminare cuptor, încălzire inferioară și superioară, încălzire inferioară și superioară cu convecție (e acel simbol pentru ventilator), grill, grill cu convecție etc. 

Pictogramele sunt destul de universale și nu trebuie să alegeți același brand dacă vreți un design diferit sau poate vreți ceva mai ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model electric cu dotări decente și chiar nu găsesc de ce ați rea unul pe gaz. Nici nu se mai fabrică pe gaz deoarece au puține funcții și costă cam la fel de mult.

Sunt incluse în pachet: un grătar combi, suporturi telescopice, tavă de coacere și tavă adâncă. Suporturile telescopice sunt prezente și la variantele mai accesibile și ușurează scoaterea tăvilor care pot fi destul de grele.

Păreri pro și contra

Aveți toate motivele pentru a alege acest cuptor și anumite instrucțiuni sunt prezent și pe marginea ușii cuptorului, după cum se vede și în prezentarea de mai jos. Utilizarea sa nu va o provocare, ci va fi o plăcere să gătiți cu acesta. E foarte important să aibă așa de multe funcții și un ventilator. Distribuirea uniformă a aerului e foarte importantă, iar un aragaz clasic chiar nu mai reprezintă o opțiune.

Hansa BOES68432 e doar unul dintre multele modele oferite de acest brand și puteți alege pentru care vi se potrivește, poate că sunteți dispuși să cheltuiți mai mult. Trebuie să luați în calcul și o plită oe negru sau inox, iar brandul nu joacă un rol foarte important. Plita din clip arată destul de bine iar pe gaz e ceva mai accesibilă decât un electrică cu inducție (mă gândesc că vreți un randament ridicat).

Te-ar mai putea interesa