Hansa BOES68161, cuptor multifuncțional cu control mecanic

Un cuptor cu numeroase funcții de încălzire e destul de apreciat, iar Hansa BOES68161 e un foarte bun exemplu. Acesta nu costă foarte mult și se adresează celor care le place panoul de control clasic cu numeroase pictograme. E evident că nu are butoane retractabile sau temporizator digital. Un cuptor complet digital costă mai mult și la acela trebuie să studiați mai mult manualul său pentru a afla mai multe despre programele sale.

Chiar dacă are un control complet mecanic, aveți butoane pentru selectare temperatură, timer și unul pentru toate cele 10 funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui cuptor e undeva la 62 de litri și nu ar trebui să fie luat în calcul când cumpărați un cuptor. Dimensiunile exterioare sunt aceleași, iar interiorul e construit diferit de la un model la altul. Cel de sus e destul de puternic, deoarece puterea maximă e situată undeva la 3100 W.

Una e una negru reflexivă, motiv pentru care nu se vede interiorul cuptorului și e destul de bine izola datorită celor trei straturi de geam. Tava ProCook inclusă chiar e una destul de utilă atunci când nu aveți alta și pe parcurs pot fi achiziționate tăvile de care aveți nevoie. Poate că nu aveți unde să-l puneți deoarece ați avut un aragaz, ei bine, sunt corpuri speciale pentru acesta și plita se poate oriunde pe blat.

Păreri pro și contra

Cuptoarele din generația nouă oferă mai multe dotări, deci și funcții de încălzit și chiar nu mai văd de ce ați alege o variantă foarte scumpă. Rezultatele sunt pe măsură și puteți să vă luați gândul de la un aragaz clasic, dar nici cele electrice nu se apropie de aparatele incorporabile. Chiar dacă e un model electric, consumul nu e foarte mare – 0.88 kWh, iar clasa de eficiență energetică e A. Cam toate cuptoarele sunt la fel de eficiente și depinde de tehnologiile folosite.

Hansa BOES68161 poate fi ales singur sau la un pachet promo împreună cu o plită pe gaz cu arzător Wok. Se potrivesc acele modele deoarece plita are suprafață din sticlă neagră, însă puteți alege una electrică dacă o considerați mai utilă.

Lasă un comentariu