Hansa BOEI69505, cuptor incorporabil cu trei straturi de sticlă la ușă

Cuptoarele incorporabile sunt populare pentru că nu costă foarte mult dacă e să-l comparăm cu un aragaz multifuncțional. Hansa BOEI69505 e un model interesant pentru că are 10 funcții, un aspect plăcut și o ușă bine izolată – trei straturi de sticlă. Bineînțeles, alături de un cuptor trebuie să alegeți o plită care poate fi de mai multe feluri și de la diverse branduri. Pot spune că arată destul de bine pe inox cu negru, iar panoul de control iasă ceva mai bine în evidență.

E un model nou motiv pentru care nu veți găsi destul de multe recenzii cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea cuptoarelor sunt electrice și nici nu se mai fabrică modele pe gaz pentru că cele electrice oferă mai multe moduri de încălzire, dotări speciale și rezultatele sunt excelente. Chiar și în cazul plitelor sunt astfel de diferențe, doar că într-un preț redus randamentul e în favoarea plitelor pe gaz.

Un timer digital e mult mai vizibil decât unul mecanic și arată chiar mai bine, însă aș cam evita cuptoarele fără timer pentru că acelea nu sunt nici măcar multifuncționale (au cam 4 funcții). Variantele mai scumpe au chiar și funcții de autocurățare catalitică pentru a putea întreține mai ușor interiorul său. Poate fi alimentat la o priză clasică pentru că nu are un consum foarte mare, de aceea majoritatea cuptoarelor au o clasă de eficiență A.

Păreri pro și contra

Panoul de control e destul de simplificat datorită butoanelor de tip push in-push out (retractabile), iar pictogramele funcțiilor sunt pe marginea butoanelor ca la multe alte cuptoare. Astfel, nu va umbla nimeni la programul în desfășurare, iar timerul e destul de vizibil datorită faptului că e unul electronic. Tăvile incluse vor fi destul de utile indiferent de preparatul ales și pot fi luate altele după necesități că nu sunt foarte scumpe.

Hansa BOEI69505 nu poate fi un model chiar atât de ieftin pentru că discutăm de un brand experimentat care oferă soluții competitive. Funcția de încălzire convecție aer fierbinte e foarte importantă la un cuptor și va fi de folos pe viitor la cele mai multe preparate.

Te-ar mai putea interesa