Hansa BOEI63002, cuptor electric elegant cu plită pe gaz

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI63002 e o alegere inspirată dacă vă gândiți la o alternativă la un aragaz mixt. Spun asta deoarece e oferit împreună cu o plită pe gaz și oferit chiar și un discount atractiv. Această promoție e una limitată, dar puteți alege o altă plită dacă nu vă place cea recomandată, că doar cuptorul poate fi achiziționat și separat. Un panou de control atât de simplu poate fi folosit de oricine și se vede că lipsește timerul. Nu cred că mai e necesar să consultați instrucțiunile sale pentru că are funcțiile clasice de încălzit.

Doar din poza de jos se poate vedea că e vorba de noua generație și că e un model accesibil, cu puține funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Interiorul e spațios chiar și pentru un volum de 69 litri, deoarece nu e cel mai generos. Aceste cuptoare pot avea un panou diferit de la un model la altul și prețul are un rol foarte important în acest sens. Mai multe opțiuni pe panoul de control înseamnă mai multe dotări la interior, iar funcțiile sunt utile la anumite rețete.

Acesta dispune de un grill foarte bun, iluminare interioară, încălzire superioară și încălzire inferioară. Cu alte cuvinte, are funcțiile de gătit standard despre care nu puteți comenta absolut nimic că doar în acest buget nu veți găsi ceva mai multe.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu e un cuptor foarte scump, aspectul simplu și modern chiar atrage priviri. Se potrivește alături de o plită pe inox sau una neagră. E decizia voastră dacă vă convine acea plită, dar nu prea am ce să-i reproșez. Lăsând la o parte dotările și cum arată acest aparat incorporabil, brandul e și el foarte important. Nu trebuie să vă faceți griji deoarece e vorba de un brand cu experiență în domeniu care oferă doar modele competitive pentru orice buzunar.

Puteți să vă echipați toate bucătăria cu aparate de la acest producător popular și chiar aveți din ce să alegeți. Hansa BOEI63002 e doar un exemplu și nu trebuie neglijat datorită prețului, însă cu un preț ceva mai mare puteți alege o variantă multifuncțională.

Te-ar mai putea interesa