Hansa BOEC68429, cuptor rustic vișiniu

Cuptorul incorporabil Hansa BOEC68429 e un model rustic/retro cu afișaj digital pentru timer, dar nu cred că deranjează pe cineva acest aspect. Timerul analog sau mecanic se poate defecta mai rapid decât acesta, plus că nu mi se pare practic (veți vedea mai bine timpul rămas). Chiar și aceste variante pot oferi mai multe funcții de încălzire, cu alte cuvinte pot fi multifuncționale. În jurul butonului de selectare a programului de încălzire veți vedea 8 moduri de încălzire + funcția de iluminare interioară. Cu butonul din stânga se alege temperatura dorită pentru rețeta aleasă.

Sunt foarte puține cuptoare cu un așa design, dar și culoarea e destul de rară – vișiniu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model încăpător cu multe dotări și ventilatorul se vede în partea din spate, iar acesta va distribui uniform căldura pentru rezultate mult mai bune. Nu voi face o listă cu toate acele programe de încălzire pentru că sunt combinații ale diverselor dotări și pot spune cu certitudine că nu veți simți că lipsește vreunul. Acestea se aleg în funcție de ce vreți să preparați și cantitatea sa.

Mâncarea gătită la cuptor mai gustoasă și sănătoasă decât cea friptă pe plită, dar ține și de preferințe. Ar arăta bine dacă și plita ar fi pe o culoare similară sau măcar să asortați cu altceva acest aparat (cu mobilierul, un alt exemplu).

Păreri pro și contra

Am mai zis de multe ori că aceste cuptoare au devenit alternativa perfectă la un aragaz deoarece sunt mai accesibile și oferă mai multă funcționalitate. Aparatele incorporabile arată ceva mai bine alături de mobilier și plita se pune pe blat dar nu neapărat deasupra cuptorului, ci unde e hota. De multe ori nu vom putea pune oriunde hota deoarece la cele decorative trebuie scos burlanul prin spate (nu poate fi mascat).

Hansa BOEC68429 e prezent de ceva timp pe piață, iar cei care l-au ales sunt destul de mulțumiți și nu văd de ce nu ar fi: multe funcții de gătire, autocurățare catalitică, timer digital, preț bun și fiabilitate ridicată.

Te-ar mai putea interesa