Gorenje BO635E05XK, cuptor multifuncțional ieftin

Cuptoarele incorporabile devin tot mai populare pentru prețurile au devenit mai atractive sau dotări sunt mai multe pe variantele ieftine, iar Gorenje BO635E05XK e un exemplu foarte bun. Acesta nu e disponibil la un pachet promo, astfel că aveți ocazia să alegeți orice plită vă doriți. Chiar și cuptoarele din pachetele promo pot fi achiziționat separat, dar depinde cât de mult vreți să economisiți bani. Modelul de jos e unul multifuncțional adică are un număr de funcții de gătire ceva mai mare, dar asta presupune că are și anumite dotări.

Eu nu prea recomand modele prea accesibile deoarece e foarte important să aibă anumite funcții de încălzire (mă refer la cele care se folosește ventilatorul). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu are un control complet digital, dar și așa meniul poate fi folosit cu ușurință. Cuptoare are toate dotările necesare pentru a putea găti un preparat gustos pentru cei dragi (mai puțin rotisorul), iar în total are 9 funcții de încălzire: convențională cu ventilator, element de încălzire superior şi inferior, autocurățare, menținere cald, infra gril etc.

Dacă consultați manualul său, veți vedea că puteți obține rezultate destul de bune cu acesta, însă doar dacă alegeți funcția corespunzătoare preparatului. În general, la anumite rețete vi se spune ce funcție trebuie aleasă, poziționarea tăvii și timpul de preparare. Pentru a vă face o idee despre acesta puteți coace pentru început o pizza.

Păreri pro și contra

V-aș putea da destul de multe motive pentru a-l alege chiar pe acesta și nu pe altul, dar cred că le știți și voi. Numărul mare de funcții e un plus, designul e unul modern cu afișaj digital, design pe inox cu antiamprentă, interior cu pereți SilverMatte și butoane clasice pentru selectare. Clasa energetică A e prezentă pe tot mai multe modele noi și evidențiază consumul.

Gorenje BO635E05XK arată atât de bine pentru că face parte din seria Essential Line, dar nu e singurul model. Alături de acesta aș opta pentru o plită cu inducție, dar poate că vă doriți să economisiți bani cu plită pe gaz.

Te-ar mai putea interesa