Gorenje BO3202AX, cuptor incorporabil de 67 litri

Gorenje BO3202AX e un cuptor deosebit datorită volumului și designului său. Nu e o vorba de un model premium sau din segmentul superior deoarece nu are tehnologii de autocurățare și nici control electronic. Are un finisaj elegant pe inox iar la majoritatea ușa e neagră și vine cu mai multe geamuri (sistem ușă rece – CoolDoors). Un cuptor spațios e perfect pentru cei care vor să gătească mult și deci și pentru patiserii/restaurante. Prefer cele electrice datorită distribuirii mai bune a căldurii și la cele pe gaz nu e chiar așa de uniformă. Pentru o afacere, există cuptoare profesionale care costă mult mai mult decât unul ca și acesta, dar nu cred că vă vor ajuta cu mult.

Prețul e bun având în vedere caracteristicile sale generale, iar alternative cu volum similar nu prea sunt. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Cuptorul
Cuptorul

Cele mai populare sunt cuptoarele electrice deoarece au dotări mai bune și căldura e distribuită uniform (deci și mâncarea e gătită uniform). Capacitatea sa e de 67 litri care e mult peste medie dar există și modele cu un volum puțin mai mare. Clasa A+ sugerează că are un consum redus sau corespunzător de energie – 0.87 kW pe oră . E dotat cu control mecanic, timer dar și altele.

Pe partea de funcții și programe are: grill cu suprafață mare, grill cu suprafață mică, încălzire inferioară, încălzire superioară, eco email și răcire dinamică cuptor. Accesoriile incluse sunt grătarul combi, o tavă de coacere, ghidaje cuptor ștanțate și tava XXL emailată cu EcoClean. Dimensiunile cuptorului nu sunt așa de importante ci mai degrabă dimensiunile nișei.

Plusuri: consum decent de energie, volum mare, tavă emailată de dimensiuni generoase, ghidaje, destule funcții și eficiență ridicată.
Minusuri: nu prea are, poate doar lipsa controlului electronic.

Gorenje BO3202AX e acel gen de aparat care poate fi bun în orice bucătărie și e ușor de întreținut în special dacă nu-l folosiți toată ziua. Alături de acesta vă pot recomanda o plită pe gaz cu arzător Wok (dacă vreți un randament mai mare), finisaj pe inox sau cu sticlă neagră. Având în vedere cât costă nu prea pot să-i găsesc minusuri sau motive pentru a nu-l cumpăra.

Lasă un comentariu