Electrolux EOA3400AOX, cuptor incorporabil A+

Electrolux EOA3400AOX e un cuptor incorporabil de culoare inox care e destinat acelora care au un buget mediu pentru realizarea unei bucătării. Punctele forte ale acestui model ar fi capacitatea mare, clasa A+ de eficiență energetică, geamul realizat din două straturi și disponibilitatea ventilatorului.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar la acest cost primim un aparat cu o capacitate XL și o eficiență electrică foarte bună.

Aparatul
Aparatul

Având o capacitate de 74 litri acest model intră în categoria XL, acest model fiind unul care dovedește o flexibilitate peste medie. Astfel, aparatul o să fie unul foarte apreciat de cei care sunt bucătari profesioniști.
Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece are comenzi directe cu butoane rotative și deține chiar și funcția de numărătoare inversă.
Eficiența e cuvântul care ar putea descrie acest model deoarece a fost realizat așa încât să fie cât mai încăpător, iar consumul de curent să fie cât mai mic. Despre clasa A+ pe care o deține acest model trebuie să spun că este cu 10% mai bună decât A… mai exact aparatul o să consume cu 10 procente mai puțin decât oricare alt model cu clasa A.

Ce e de apreciat la modelul Electrolux de față e capacitatea mare, numărul mare de funcții, funcția de autocurățare catalitică, materialul din care e realizat și vopsit (culoarea e inox pe care nu se vede amprenta, deci antiamprentă) și că are grill.

În concluzie, dacă vrei un model care să arate bine și să fie bun pentru acasă ori î bucătăria unui mic restaurant atunci acest model ar fi o recomandare care trebuie să o iei în considerare. Mulți vor râde de mine că am spus că poate fi utilizat în scopuri comerciale, dar când ești la început de drum cu o pensiune ori un restaurant atunci un model precum acesta ar fi mai mult decât suficient.
Dacă vreți să vedeți mai bine cum se prezintă acest model atunci vă recomand preview-ul de alături. Din acesta se poate observa că are și ecran de tip LED cu scopul de a vă informa. Fiind făcut din LED înseamnă că e mai vizibil și că are un consum mai mic de curent.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu