Delonghi ESAM4500, espressor automat Esam 4500

Când te interesează o soluție robustă pe post de espressor nu prea ai de unde alege și de aceea eu îți recomand acest model Delonghi ESAM4500 care suportă două cești și are un rezervor de 1.8 litri. Pe lângă acestea poate fi alimentată cu cafea boabe ori măcinată. Da, v-ați dat seama că are râșniță incorporată.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la unul dintre cei mai importanți producători de espressoare din lume.
Din imaginea alăturată puteți vedea că e vorba despre un model argintiu cu un panou de comandă situat superior și care poate fi ajuns fără mari complicații.

Espressorul
Espressorul

Cafeaua poate fi personalizată întrucât se poate selecta între cafea scurtă, medie sau lungă cu aromă strong ori extra mild. Pe lângă acestea are un sistem cappucino și caffe latte automat, ambele fiind patentate.
Pe partea de personalizare și automatizare acest model e unul foarte bun deoarece poate memoria diferitele „rețete”.
Iar, când trebuie curățat nu o să vă stresați prea mult deoarece are un buton special destinat curățării.
Legat de râșniță ar trebui spus că e un cu 14 setări care nu o să facă prea mult zgomot întrucât e vorba despre una silențioasă.

Sunt multe lucruri bune la acest model, lucruri cum ar fi presiunea de 15 bar, că suportă o cantitate mare de cafea (200 grame), râșnița incorporată, economisirea de curent (prin oprirea automată) etc.
Lucruri negative nu sunt de menționat. Vor fi unii care se vor plânge, dar mai mult ca sigur că sunt acele persoane care nu citesc manualul de utilizare.

Deci, dacă te interesează un espressor în scopuri comerciale (la o cofetărie, cafenea su local) atunci acest model ar fi unul bun. Dacă te interesează o alternativă atunci cred că Philips Saeco Moltio HD8769/19 ar fi un model similar, dar cu o râșniță ceramică.
Aparatul e unul foarte bun, iar eu nu îi pot descrie chiar toate caracteristicile, motiv pentru care au pus alături un clip pe post de preview.

Te-ar mai putea interesa