Candy FST100N, cuptor incorporabil ieftin

Candy FST100N e un cuptor electric perfect pentru cineva în căutarea unei soluții pe puțini bani care să arate bine și să prepare mâncare la o calitate excelentă. Cuptorul are o capacitate de doar 53 litri, însă e un model foarte ieftin. Poate că vă întrebați de ce e așa de ieftin și ce îi lipsește. Îi lipsește iluminarea și ceasul digital, dar e un cuptor complet funcțional, iar aceste lipsuri nu sunt esențiale.

Asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă excelent când vine vorba despre a gătit. Iar, consumul de curent e unul mic lucru care o să vă ajute să vă recuperați banii investiți în el.
Controlul cuptorului se realizează mecanic, însă nici acest lucru nu trebuie să vă deranjeze prea mult pentru că așa nu o să strice la fel de repede precum modelele cu control electronic.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații, modelul FST 100 N e unul care are o capacitate de 53 litri (adică medie), multiple funcții, grill incorporat și un control foarte simplist.
Calitatea materialelor e una superioară… caracteristică brandului Candy. Dacă nu știați prea mult despre această firmă atunci trebuie știut că e vorba despre un brand din Italia care în anul 2008 avea undeva la peste 7000 angajați din care circa 80% erau în afara acestei țări.

Modelul acesta e unul foarte apreciat datorită prețului mic, a faptului că e electric și că are un consum foarte mic de curent (are clasa B de eficiență energetică). Acestea ar fi plusurile, iar minusurile ar fi că nu are un panou de comandă modern și un consum și mai mic de electricitate. Faptul că are un cablu de alimentare de circa un metru nu e o problemă deoarece așa e și la modelele de 20 de milioane.

Per ansamblu e un model care eu îl recomand datorită motivelor menționate mai sus. Foarte interesant e și faptul că are o clasă de curățare, fiind vorba despre clasa A.

Te-ar mai putea interesa