Candy FLG203X

Dacă vrei să-ți amenajezi o bucătărie ca la carte atunci ai nevoie de electrocasnice incorporabile, iar un prim pas ar fi un cuptor incorporabil precum Candy FLG203X. Acesta se evidențiază prin faptul că beneficiază de aprindere electrică, o capacitate mare și diferite facilități. Nu costă deloc mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat de ultimă generație care e foarte ușor de folosit la gătirea diferitelor feluri de mâncare.

Aspect

Din imaginea de alături se poate observa că e vorba despre un model de culoare inox cu un panou de comandă modern, dar ușor de utilizat deoarece are butoane mari. Dimensiunile sale sunt normale, iar din această cauză o să îl puteți incorpora cu un efort minim acolo unde doriți.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul de fașă e unul alimentat de la rețeaua de gaz și cea electrică, iar din această cauză beneficiază de aprindere electrică. Majoritatea aragazurilor nu beneficiază de aprindere electrică șa cuptor, ci doar la plită, și din această cauză mulți preferă să achiziționeze electrocasnice incorporabile.

Păreri pro şi contra

Cred că singurul minus ar fi prețul de peste 1000 lei, în schimb, se evidențiază printr-un aspect de nota 10, facilități ca ventilator (pe lângă încălzirea inferioară și superioară), grill și rotisor. Din această cauză o să puteți prepara multiple feluri de mâncare într-un mod cât mai eficient posibil, iar ventilatorul vă va ajuta în acest sens. Dacă te preocupă fiabilitatea aparatului, atunci trebuie menționat faptul că beneficiază de o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult. Despre materialele din care e realizat aparatul trebuie știut că sunt foarte calitative, iar aparatul e unul rezistent având chiar și un geam dublu cu sticlă securizată.

Concluzie

Dacă aveți nevoie de un cuptor mai mult decât ok pentru acasă sau bucătărie unui mic restaurant atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Prețul e unul corect, iar funcțiile de care beneficiați sunt unele premium. Despre montare trebuie menționat că aparatul se poate monta ușor deoarece are o greutate foarte mică de circa 40 de kilograme.

Te-ar mai putea interesa