Candy FHP646/1X

Candy FHP646/1X e un cuptor incorporabil multifuncțional de 55 litri, cu funcție de autorățare prin ardere – catalitică, clasa A și finisaj pe inox. Deci e vorba de un cuptor deosebit iar prețul e destul de atractiv. Bineînțeles, nu oferă ghidaje telescopice, rotisor sau mai știu eu ce funcții speciale. E un aparat electrocasnic mare care necesită incorporare iar când îl veți instala e bine să verificați care sunt dimensiunile părții interioare sau nișei. Alternative nu prea sunt dacă aveți nevoie de acea funcție de auto-curățare, poate vor fi modele similare de la același producător care pot fi luate în considerare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă că are un mâner suficient de mare, finisaj elegant pe inox și ecran LCD generos.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de 55 litri care e suficientă deoarece poate fi comparată cu cea a unui aragaz. Având în vedere că are alimentare electrică, aveți nevoie de o priză ceva mai bună (din porțelan sau alte materiale care rezistă la temperaturi ridicate). Clasa de eficiență energetică e A și scoate în evidență consumul redus de energie. Ca și dotări are: alimentare electrică, afișaj LED, timer, grill, 8 funcții și ventilator. Deci vine cu toate funcțiile standard de care aveți nevoie dar și câteva funcții speciale (autocurățare prin ardere, treapta pentru pizza și grill+ventilație). Autocurățarea catalitică se face prin ardere dar nu e chiar identică cu cea pirolitică deoarece nu e la fel de eficientă.

Accesoriile incluse sunt: tava pentru coacere și grătarul combi. Designul său e unul elegant și e pe o culoare interesantă – inox (care îi dă un plus de eleganță).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcție de autocurățare catalitică, arată bine având în vedere că e pe inox, fiabil, are control electronic, preț atractiv, consum decent de energie și volum generos.

Minusuri: nimic la un așa preț.

Concluzie

Acest Candy FHP646/1X e un model foarte bun deoarece oferă acea funcție de autocurățare care o veți găsi și la modele mai scumpe. Alături de acest cuptor vă recomand o plită incorporabilă tot de la acest producător și nu na oricare, ci una pe gaz deoarece oferă un randament ridicat. Chiar și hota poate fi de la acest producător, dar e idee e să nu alegeți un model prea scump ci unul cu filtru din aluminiu și capacitate de absorbție mare.

Te-ar mai putea interesa