Candy FHP646/1X

Candy FHP646/1X e un cuptor incorporabil multifuncțional de 55 litri, cu funcție de autorățare prin ardere – catalitică, clasa A și finisaj pe inox. Deci e vorba de un cuptor deosebit iar prețul e destul de atractiv. Bineînțeles, nu oferă ghidaje telescopice, rotisor sau mai știu eu ce funcții speciale. E un aparat electrocasnic mare care necesită incorporare iar când îl veți instala e bine să verificați care sunt dimensiunile părții interioare sau nișei. Alternative nu prea sunt dacă aveți nevoie de acea funcție de auto-curățare, poate vor fi modele similare de la același producător care pot fi luate în considerare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se observă că are un mâner suficient de mare, finisaj elegant pe inox și ecran LCD generos.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate de 55 litri care e suficientă deoarece poate fi comparată cu cea a unui aragaz. Având în vedere că are alimentare electrică, aveți nevoie de o priză ceva mai bună (din porțelan sau alte materiale care rezistă la temperaturi ridicate). Clasa de eficiență energetică e A și scoate în evidență consumul redus de energie. Ca și dotări are: alimentare electrică, afișaj LED, timer, grill, 8 funcții și ventilator. Deci vine cu toate funcțiile standard de care aveți nevoie dar și câteva funcții speciale (autocurățare prin ardere, treapta pentru pizza și grill+ventilație). Autocurățarea catalitică se face prin ardere dar nu e chiar identică cu cea pirolitică deoarece nu e la fel de eficientă.

Accesoriile incluse sunt: tava pentru coacere și grătarul combi. Designul său e unul elegant și e pe o culoare interesantă – inox (care îi dă un plus de eleganță).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcție de autocurățare catalitică, arată bine având în vedere că e pe inox, fiabil, are control electronic, preț atractiv, consum decent de energie și volum generos.

Minusuri: nimic la un așa preț.

Concluzie

Acest Candy FHP646/1X e un model foarte bun deoarece oferă acea funcție de autocurățare care o veți găsi și la modele mai scumpe. Alături de acest cuptor vă recomand o plită incorporabilă tot de la acest producător și nu na oricare, ci una pe gaz deoarece oferă un randament ridicat. Chiar și hota poate fi de la acest producător, dar e idee e să nu alegeți un model prea scump ci unul cu filtru din aluminiu și capacitate de absorbție mare.

Lasă un comentariu