Breville VCF109X, espressor premium cu presiune de 19 bar

Breville VCF109X Prima Latte II e un espressor manual de la brandul Breville care e unul australian. Se evidențiază prin faptul că are o presiune de 19 bar, recipient de lapte și că poate fi alimentat cu cafea măcinată ori pods (depinde de dvs. care vă este mai convenabil din punct de vedere al costului ori a gustului ESE pods sau cafea măcinată).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care suportă două cești și poate prepara o mulțime de tipuri de băuturi (printre care latte, espresso și cappuccino). Dacă vreți un aparat pe argintiu atunci vă recomand modelul VCF108X.


Pro

Modelul Breville VCF109X e unul manual cu un rezervor care suportă 1,5 litri de apă. Veți putea prepara mai multe băuturi, iar acest lucru nu e neaparat datorat capacității de două cești.
E realizat din materiale de calitate. Mai exact fierbătorul e din aluminiu.
Printre funcțiile aparatului se numără oprirea automată, posibilitatea preparării a două espresso în același timp, filtrul permanent, antioxidare și altele.
Rezervorul de 600ml fiind detașabil presupune că poate fi pus în frigider pentru o prospețime suplimentară.
Vine cu filtre multiple cum ar fi cel pentru cafea în doză simplă, dublă sau monodoze de 45mm.
E dotat cu tăvițe detașabile așa încât să fie evitată stropirea ori pentru o curățare ușoară.
Utilizarea sa e una destul de simplă, panoul de comandă fiind unul cu puține butoane, având buton dedicat pentru fiecare tip de băutură.

Contra

Aspecte negative nu ar fi având în vedere că e un brand serios din Australia care deservește toată lumea cu aparatele sale electrocasnice. Garanția standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la 3 sau  ani… dacă doriți acest lucru.

Concluzie

Pentru acasă ori în scopuri comerciale acest model e numai bun, fiind mai ieftin decât alternativele de la alte branduri.
Am uitat să menționez faptul că beneficiază și de preîncălzire a ceștilor.

Te-ar mai putea interesa