Bosch Tassimo Charmy TAS5546EE, espressor automat

Pentru cineva în căutarea unui espressor automat care poate fi alimentat cu T-discuri acest model ar fi o recomandare din partea mea. Datorită faptului că are o presiune de 3,3 bar putem spune că e un aparat combinație între espressor și filtru de cafea. Nu vă trebuie o presiune mai mare cum ar fi de 15 bar deoarece discurile se dizolvă rapid… dacă pot spune așa.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care e de culoare roșie și poate prepara o băutură de cea mai bună calitate. Puteți observa că arată foarte bine, iar culoarea e roșie.

Aparatul
Aparatul

Modelul acesta are o capacitate de o ceașcă, iar puterea e de 1300W (însă nu acest lucru e important, ci presiunea de 3,3 bar). Dimensiunile fizice nu sunt deloc exagerate, iar greutatea e una de 3 kilograme… lucru care-l va face foarte ușor de mutat atunci când e cazul.
Venind cu un cablu de 1m nu o să aveți nevoie de prelungitor pentru a-l conecta la curent. Că tot suntem la partea de energie electrică trebuie menționat că acest model are funcția Auto off care face ca aparatul să revină automat în mod stand-by după fiecare ciclu.

Modelul e de față e unul foarte apreciat deoarece are un suport de ceașcă ajustabil, poate economisii multă energie, iar când vreți să preparați băutura preferată nu o să aveți nevoie de timp de încălzire. Mai sunt și alte lucruri pozitive cum ar fi că are rezervor detașabil așa încât să poți merge cu el la chiuvetă pentru a-l umple cu apă.
Când vine vorba de curățare (și detartrare) acest aparat face aceste procese automat, dvs doar trebuind să apăsați un buton pentru a inițializa procesele.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii deoarece e automat (dvs aveți un impact minim în procesul preparării băuturii) și vine de la un brand de încredere.
Mai multe informații referitoare la aparatele Bosch puteți vedea din imaginea alăturată.

Lasă un comentariu