Bosch HBN431E3, cuptor electric 67l

Bosch HBN431E3 e un cuptor incorporabil din gama 2014 a celor de la Bosch. Printre lucrurile cu care se laudă se numără volumul mare de 67 litri, clasa A de eficiență energetică (care e cu 10% mai eficientă) și aspectul premium.
Pe scurt, cuptorul acesta se adresează celora care vor o bucătărie frumoasă cu care să poți găti mâncărurile preferate. Fiind pe curent nu mai aveți treabă cu gazul și o să gătiți mai sănătos.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, dacă ai un buget mai mare atunci poți opta pentru extinderea garanției. Dacă nu știi ce plită să alegi atunci poți merge pe varianta unui model pe inducție cum e Whirlpool ACM802. Poate unii vor întreba de ce nu recomand tot un model nemțesc, iar răspunsul ar fi pentru că acesta e unul dintre cele mai populare modele.

Cuptorul
Cuptorul

Vine cu convecție de aer fierbinte care face ca rezultatele să fie mult mai bune deoarece căldura e distribuită optim în interiorul cuptorului. Legat de consumul de curent trebuie menționat că acest model e cu 10 procente mai eficient în comparație cu alte modele. (Are un consum de 0.89 kW pe oră).
Ușa e una care beneficiază de deschidere rabatabilă, ceea ce face ca aceasta să se închidă și deschidă ușor. Materialul din care e făcută aceasta e sticlă, iar asta e un plus pe partea de design.

Plusurile ar fi aspectul, performanța în gătire și că nu are un preț prea mare. Montajul e și el unul destul de ușor deoarece are o greutate de 33 kilograme care e pe jumătate cât a unui aragaz.
poate că singurul minus ar fi cablul de alimentare cam scurt. Un metru mi se pare foarte puțin, dar acest lucru poate fi compensat utilizând un prelungitor sau ceva de genul acesta.

Deci, dacă ești o persoană care apreciază produsele românești și vrea un produs de o foarte bună calitate atunci îți recomand acest model de cuptor. Nu doar arată foarte bine, ci o să te ajute să gătești mai repede ceea ce îți place.

Te-ar mai putea interesa