Bosch HBN239E1L

Cuptorul incorporabil Bosch HBN239E1L e unul multifuncțional, voluminos, eficient și funcțional. Deci nu e un cuptor oarecare de aceea are și un preț ceva mai mare decât altele dar merită încercat în special dacă aveți nevoie de o capacitate de 67 litri, suporturi telescopice, funcții diverse și de un model elegant. Pot spune că e un cuptor foarte mare în care puteți găti diverse  mâncăruri, iar tava de coacere poate fi scoasă cu ușurință datorită suporturilor telescopice. Consumul e același ca și la alte cuptoare chiar dacă e de 2800 W și are un volum așa de mare – 0.89 kWh. Se datorează clasei A-20%, adciă are un consum cu 20% mai mic. Puteți opta și pentru rate fixe deoarece acest model HBN239E1L are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

După cum am precizat anterior, are un volum de 67 litri care e mult peste medie. Deci puteți găti chiar și două prăjituri în același timp. Dacă nu ați știut, nu se mai fabrică modele cu alimentare pe gaz ci doar electrică, deci nu are rost să căutați. E mai bine așa deoarece nu aveți nevoie de două tipuri de alimentări cu gaz ci doar de una (în caz că alegeți o plită pe gaz). Afișajul LED e destul de funcțional datorită informațiilor oferite și a dimensiunilor sale. Cuptorul e dotat cu grill, timer, geam protecție, 7 funcții și control electronic/mecanic (al duratei/a temperaturii).

Funcțiile și programele sale sunt următoarele: iluminare interioară, decongelare, grill (suprafață mare/mică sau convecție), blocare acces copii, încălzire superioară/inferioară și sistem automat de pornire/oprire. Accesoriile furnizate sunt: grătarul combi, butoanele de tip push-up, tava de coacere și o tavă universală. Cât despre dimensiunile sale, vă pot spune că doar partea interioară vă interesează pentru instalare adică nișa (poate fi găsită în manualul său). Deci o recomandare ar fi să luați cuptorul înainte să comandați mobilierul pentru bucătărie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are control electronic, suporturi telescopice, funcție decongelare, blocare acces copii și altele.

Minusuri: nu are funcție de autocurățare.

Concluzie

Bosch HBN239E1L e un aparat incorporabil bun și care vi-l recomand deoarece caracteristicile tehnice sunt foarte bune, doar pe partea de funcții se putea mai bine. Alături de acesta v-aș putea recomanda o plită pe gaz sau chiar și una electrică cu inducție, deoarece ambele oferă un randament ridicate iar în funcție de buget și preferințe, veți putea face o alegere.

Te-ar mai putea interesa