Bosch HBN231E4, cuptor incorporabil

Bosch HBN231E4 e un cuptor multifuncțional al anului 2014 care vine cu o eficiență sporită, adică la consum de curent. Față de alte modele acesta consumă cu 10% mai puțin, motiv pentru care are clasa A-10%. Probabil că mă vei întreba de ce să alegi acest model și nu un aragaz, iar răspunsul ar fi că acesta poate fi incorporat și că e electric. Deci, mâncarea va fi gătită fără gaze și din această cauză o să fie mai sănătoasă.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu costă prea mult dacă luăm în considerare că are o capacitate mare de 67 litri.
Alături am pus o poză așa încât să vă faceți o opinie despre cum arată această nouă serie din anul 2014.

Cuptorul
Cuptorul

Știți cu toții că la cuptoare ușa se deschide foarte greu, însă nu e cazul acestui model deoarece vine cu deschidere rabatabilă care face ca ușa să se deschidă foarte ușor. Modelul acesta e unul electric, lucru care e foarte bun pentru că așa nu mai aveți grija gazului ori a buteliei.
E un model multifuncțional deoarece are incorporate 6 funcții care te vor ajuta să gătești mâncărurile preferate după bunul plac.

Printre lucrurile bune de la acest lucru se numără brandul (nemțesc), capacitatea destul de mare, consumul de curent care e exemplar de mic, că e performant în gătire și că arată bine.
Din păcate are un cablu de alimentare destul de scurt (un metru), motiv pentru care cred că o să aveți nevoie de un prelungitor ori ceva de genul.

Deci, dacă te interesează un cuptor care să arate bine și să te ajute să-ți faci prăjiturile preferate atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea. Nu doar arată bine și poate fi incorporat ușor, ci vine și cu ventilator care asigură o coacere uniformă.
Dacă vă întrebați de greutate atunci ar trebui spus că e un cuptor care are o greutate de 32 de kilograme care nu e deloc mare… în opinia mea.

Te-ar mai putea interesa