Bosch HBN231E1L

Acest cuptor incorporabil Bosch HBN231E1L e unul multifuncțional, mare și cu un aspect elegant. E alternativa perfectă la un aragaz în special dacă doriți să alegeți și o plită, deoarece oferă un plus de eleganță și de funcționalitate. Prețul e ceva mai mare decât a unui aragaz, doar că acesta are un volum mai mare, arată mai bine, are multe funcții care devin utile atunci când gătiți mai mult. Deasemenea, veți economisi spațiu deoarece acestea trebuie incorporate și nu poziționate în bucătărie ca oricare alt aparat frigorific. Dacă nu aveți un buget prea mare, vă recomand o plită pe gaz deoarece e accesibilă și randamentul e unul ridicat. Puteți recurge și al rate fixe deoarece un astfel de model numit HBN231E1L are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum generos – 67 litri, e cu câțiva litri peste medie. Puterea sa de 2800 W mi se pare destul de ok, având în vedere că are un consum obișnuit de 0.89 kWh. Are un consum mai mic datorită eficienței A-20%, iar consumul maxim este egal cu putea maximă. Ca și dotări care: timer electronic (ecran LED), grill, ventilator și 7 funcții. Are funcțiile standard care bineînțeles le găsiți și pe modelele mai ieftine. Dar prezintă și dotări speciale ca: iluminare interioară, blocare acces butoane, decongelare etc.

Accesoriile incluse sunt: butoane de tip push-up, tava emailată de copt, tavă aluminiu și grătarul combi. Având în vedere că are un cablu destul de scurt – 1 metru, e bine să aveți o priză în apropierea locului unde veți instala cuptorul. Vă recomand să nu achiziționați mobilierul înaintea cuptorul, deoarece necesită niște dimensiuni  anume. Alte caracteristici ale acestui aparat sunt: ușa din sticlă (pe interior), iluminare cuptor și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă un volum generos, fiabilitate crescută, eficiență energetică bună, interiorul ușii e realizată în totalitate din sticlă, blocare acces copii (blocare butoane) și aspect elegant pe inox.

Minusuri: la un așa preț, putea să vină cu autocurățare catalitică.

Concluzie

Acest Bosch HBN231E1L e una dintre cele mai bune cuptoare incorporabile cu control electronic, însă acest model nu oferă funcție de autocurățare sau ghidaje telescopice. Totuși oferă alte caracteristici bune în acest preț, cum ar fi: volumul, control electronic, blocare acces copii și altele. Alternative la aceasta veți găsi de la diferiți producători: Zanussi, Electrolux, Whirlpool etc.

Lasă un comentariu