Bosch HBG23B450E

Acest cuptor incorporabil Bosch HBG23B450E e unul electric și care vi-l recomand deoarece are funcție de auto-curățare, e voluminos și afișaj de dimensiuni mari. Cu acesta nu mai trebuie să vă stresați că s-a murdărit destul de rău interiorul, deoarece interiorul e realizat dintr-un material foarte bun și curățarea se face prin arderea grăsimii. Din păcate nu sunt prea multe producători care aduc acest tip de tehnologie, dar există alternative (autocurățare pirolitică, care e destul de similară cu acesta și consumul e mai redus la acelea). Puteți opta pentru rate în caz că vreți și o plită deoarece bugetul necesar e destul de mare. HBG23B450E are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Bosch HBG23B450E are un volum generos, după cum am spus și în primul paragraf. E vorba de 62 de litri și e suficient de mare pentru a găti mâncare pentru o întreagă familie. Vine cu dotări ca: timer, grill, ecran LCD etc. Timerul și cronometrul e unul electronic că doar are ecran LCD, pe care se pot viziona și alte informații. Observăm că nu vine cu rotisor, dar are grill și astfel puteți găti fripturile preferate. La capitolele funcții și programe are: decongelare, iluminare, autocurățare, convecție, grill cu convecție, grill cu suprafață mare etc. Lista de programe și funcții e mai lungă dar mai bine citiți despre ele în manualul de instrucțiuni.

Butoanele sale sunt de tip Push-Up, butoane care sunt des întâlnite la astfel de electrocasnice. Alături de acesta veți primi și o tavă pentru coacere și grătarul combi. Având în vedere că nu e un pachet promo cu acest cuptor, vă recomand o plită incorporabilă cu randament mare – gaz sau inducție. Dimensiunile sale sunt aceleași ca și la oricare alt cuptor, iar finisajul e unul pe inox, deci o să se potrivească în orice bucătărie. COnsumul de energie de 0,85 kW pe oră iar aceasta presupune că are eficiență energetică clasa A.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcție de autocurățare catalitică, e ușor de folosit, arată bine, vine cu control electronic și raportul funcționalitate/preț e bun.

Minusuri: la un așa preț, putea să vină cu rotisor.

Concluzie

Acest Bosch HBG23B450E e un cuptor care trebuie instalat în mobilierul din bucătărie dar puteri face chiar și un corp de mobilier special pentru acesta. Alături de un astfel de cuptor pot recomanda doar o plită cu inducție sau gaz deoarece oferă un randament superior față de cele electrice clasice.

Te-ar mai putea interesa