Beko OIM39700X, cuptor multifuncțional

Cuptorul incorporabil Beko OIM39700X e un model electric care poate fi utilizat acasă, dar și la un restaurant. Asta deoarece vine cu un volum de 75 litri care te va ajuta să prepari rapid cantități mari de mâncare. Ai alege acest aparat deoarece e unul cu facilitatea grill, consum foarte mic de curent (clasa A) și aspect plăcut. De aceea eu zic că se potrivește numai bine cu plita Beko HIMG64223SX.

Costul de achiziție nu e prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături poate fi văzut mai bine cum arată acest cuptor, iar dacă observați, afișajul e unul foarte modern cu LCD.

Aparatul
Aparatul

Cu acest Beko scăpați de grija buteliei ori a gazului deoarece e un model alimentat de la rețeaua electrică. Iar, dacă vă faceți griji că are un consum prea mare de curent atunci trebuie menționat că având clasa A e foarte economic. Controlul e unul electronic, însă nu știu cât de util e. Eu am încrede re mai mult în controlul mecanic, chiar dacă cel electronic e mai avansat.

Atuurile ar fi că e multifuncțional, prețul mic și fiabilitatea. Poate vreți să întrebați de ce e multifuncțional. Păi e așa deoarece are multe funcții utile printre care aș enumera cea de decongelare, grillul, treapta de pizza, gătirea 3D etc.
Capacitatea mare a cuptorului o să-l facă perfect pentru cineva interesat de un astfel de aparat pentru bucătăria unui mic-mare local. O să vedeți că bucătarul dvs. o să aprecieze achiziția întrucât poate fi utilizat pentru prepararea diferitelor preparate simultan.

Pentru cei interesați de un cuptor bun și premium în același timp cred că acesta ar fi foarte bun. Poate că aveți o oarecare reticență când auziți de Beko deoarece poate că nu știți mai nimic despre acest nume. De aceea eu trebuie să zic că e un producător foarte cunoscut în Europa fiind deținut de turcii care dețin Arctic. Deci, Arctic e vândut în România, iar Beko e vândut la nivel de continent.

Lasă un comentariu