Beko OIM 25700 X, cuptor incorporabil OIM 25700x

Dacă te interesează un cuptor incorporabil bun atunci îți recomand acest Beko OIM 25700 X (OIM 25700x) care nici nu e prea scump și are o garanție de undeva la 5 ani. Foarte interesant e faptul că e dotat cu tehnologie 3D care te ajută la o gătire mai eficientă. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu cred că e deloc scump. Normal că vine cu multiple dotări printre care se numără și grillul care vă va ajuta să preparați diferite feluri de mâncare când afară nu e o vreme prea optimă.

Poze

Beko OIM 25700X e un model care arată foarte bine și la acest lucru contribuie în parte și culoarea inox a sa. materialul din care e realizat nu e inox deoarece dacă era așa atunci avea un preț cu vreo 200 lei mai mare. Din preview-ul de la final se pot vedea mai multe detalii vizuale, iar dacă vă interesează dacă vine cu ceva informații atunci trebuie știut că vine cu manual de utilizare. La tot pasul, dacă pot spune așa, o să fiți informați deoarece are un ecran LCD care prezintă diferite informații.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul de față e unul apărut pe piață undeva pe la sfârșitul anului trecut și se recomandă prin faptul că are un consum mic de curent, motiv pentru care are clasa de eficiență energetică A. Capacitatea, ori volumul e unul normal de 65 litri și asta vă ajută să faceți ce doriți în el. Geamul cu care vine e unul cu rol de protecție, iar pe partea de panou de control stă bine deoarece are ecran LCD și controlul se realizează în mod electronic.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu ventilator care ajută la o coacere eficientă a mâncării; are un preț decent; are o garanție bună de 5 ani, însă această promoție s-ar putea să fie una limitată; vine cu diferite accesorii printre care se numără o tavă de gătit, grill și tavă de coacere; consumul de curent e unul mic și de aceea are clasa de eficiență energetică A.
Contra: nimic.

Concluzie

Beko OIM25700X e un model destul de performant în gătire și nu e doar performant, ci și aspectuos. E un model premium și chiar dacă are un preț ceva mai mare decât al altor modele, o să vă recuperați banii pe parcurs deoarece are o garanție de 5 ani și un consum mic de curent. Preview-ul de mai jos prezintă câteva din funcțiile aparatului.

Te-ar mai putea interesa