Beko OIC22001X, cuptor incorporabil alimentat electric

Dacă vrei să ai o bucătărie amenajată ca la carte atunci ai nevoie de un cuptor incorporabil, pe lângă alte electrocasnice incorporabile. Un model destul de bun e acest Beko OIC22001X care vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un cuptor electric cu 4 funcții și cu grill. Deci, nu costă deloc mult având în vedere de ce facilități dispune, iar dacă vă încadrați în buget atunci v-aș recomanda și o extensie a garanției.

Aspect

Se poate observa că e vorba despre un model de culoare inox care are o ușă din sticlă așa încât să puteți vedea bine cât de făcută e mâncarea. Cred că datorită aspectului și funcțiilor s-ar potrivi foarte bine cu Beko HIC 64502 care e o plită vitroceramică.

Cuptorul
Cuptorul

Caracteristici tehnice

Modelul OIC22001X e un model electric controlat prin intermediul unui panou de comandă mecanic. Ca facilitate de care dispune trebuie amintit grill-ul, iar ca accesorii are grill combi și tavă de coacere. Dacă te preocupă dacă e suficient de puternic atunci trebuie știut că are o putere de 2400W în condițiile în care are un consum mic de curent demonstrat de clasa de eficiență energetică A. Capacitatea e și ea una mare deoarece are un volum de 67 litri, astfel o să poți face diferite feluri de mâncare fără să te preocupe că s-ar putea ca curcanul să nu încapă în cuptor.

Păreri pro şi contra

Lucruri care le apreciez la acest model sunt simplitatea în utilizare, aspectul foarte plăcut, că e pe curent (nu trebuie să ne facem griji cu referire la gazul despre care știm cu toții că e periculos dacă nu e utilizat cum trebuie) și că nu costă prea mult.
Din păcate nu are rotisor și nici ecran LCD pe care să poți vedea diferite informații, dar nu aș putea spune că aceste lucruri sunt esențiale în gătit.

Concluzie

Modelul de față e unul care arată bine și nu costă deloc mult, iar utilându-ți bucătăria cu un așa electrocasnic o să ai o bucătărie modernă cu care poți să te lauzi musafirilor. Astfel de aparate se integrează perfect în mobilier și de aceea „priveliștea” e nemaipomenită.

Lasă un comentariu