Beko OIC 22100X, cuptor electric

Acest cuptor electric Beko OIC 22100X e unul de tip incorporabil și deci poate fi ideal pentru cei care vor o bucătărie cu aparate incorporabile. Acesta are un volum de 67l, grill, rotisor, clasa A și finisaj inox. Dacă nu v-ați luat încă acele incorporabile, s-ar putea să vă intereseze un pachet promo adică veți beneficia de o reducere semnificativă dacă-l luați cu plită. Din păcate nu puteți alege ce plită doriți, pachetul vine doar cu o plită care necesită alimentare cu gaz dar care mi se pare ok. Spun asta pentru că butoanele sunt așezate în partea frontală și deci sunt mai la îndemână. Există și alte pachete cu alte cuptoare, doar că acesta e cel mai accesibil. Dacă doriți doar cuptorul, trebuie să știți că OIC 22100X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

După cum am precizat mai sus are alimentare electrică și deci puteți spune adio buteliilor cu gaz, însă dacă optați pentru pachetul promoțional, veți avea nevoie totuși de o butelie cu gaz. Bine, nu vă oprește nimeni să luați o plită vitroceramică, dacă vă permite bugetul. Volumul său e mult mai mare decât a unui aragaz clasic. Vine cu control mecanic (adică cu butoane rotunde), rotisor, timer, ventilator, grill și 4 funcții (care sunt în funcție de ceea ce gătiți și cantitate). Cu aceste dotări puteți găsi destul de multe tipuri de mâncare iar datorită volumului său, nu trebuie să vă faceți griji atunci când trebuie să gătiți și pentru musafiri. Ca oricare alt model nou are: iluminare, încălzire superioară și inferioară. Odată cu achiziția acestui cuptor, veți primi și o tavă pentru coacere  (emailată)și raft din sârmă. Puterea sa e de 2400 W care poate fi considerată destul de bună deoarece majoritatea modelelor au 2.5 kW.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pachetul mi se pare avantajos (cam 200 reducere), cuptorul are cam toate funcțiile necesare, un design reușit – culoare inox (dar ar fi fost mai interesant dacă cuptorul avea control electronic) și e voluminos.

Minusuri: nu există un pachet și cu o plită electrică/vitroceramică.

Concluzie

Beko OIC 22100X e unul dintre acele cuptoare care sunt accesibile și deci pot fi achiziționate de aproape oricine. Din păcate varianta plită+cuptor nu e așa de accesibilă ca și un aragaz electric în special dacă optați și pentru o plită vitroceramică. Dar dacă vă doriți o bucătărie modernă și elegantă, vă asigur că nu veți regreta acest efort financiar. Aceste aparate pot fi achiziționate chiar și în rate fixe, în caz că aveți un venit lunar constant.

Te-ar mai putea interesa