Beko BIM15300XP, cuptor incorporabil clasa A cu autocurăţare

Beko BIM15300XP e un cuptor incorporabil pentru cei interesaţi în a găti în cele mai bune condiţii. Capacitatea fiind una mare, mai exact de 71 litri, o să puteţi găti mâncăruri voluminoase.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu eficienţă energetică A. Consumul energetic la o gătire normală e de 0,88 kWh, iar la gătire cu ventilaţie e de 0,69 kWh.

Păreri pro şi contra

Modelul Beko BIM15300XP e unul cu o fiabilitate foarte bună, dovadă fiind garanţia de 5 ani care e oferită drept promoţie. Garanţia standard fiind de 2 ani, iar pentru a beneficia de 5 ani trebuie să înregistraţi produsul în promoţie.
Întreţinerea electrocasnicului nu e prea complicată deoarece beneficiază de autocurăţare pirolitică. Acest proces durează 120 minute şi transformă toate rezidurile în cenuşă, acestea trebuind şterse cu o cârpă.
Beneficiind de ventilaţie înseamnă că mâncarea se va coace uniform. La o coacere uniformă contribuie şi faptul că are încălzire electrică şi 3D Cooking.
Pentru diverse grătare se poate folosi grill-ul din dotare. Mai exact se pot face cotlete, peşte sau diverse alimente rumenite.
Având SoftClose door presupune că aparatul e uşor de închis, fără niciun zgomot. Închiderea e una amortizată.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, mai exact de 59,5×59,4×56,7 ÎxlxA în cm. Iar greutatea e de 42 kg. Ştiind acestea ştiţi cum va trebui să fie mobila, dar recomandarea mea e ca măsurătorile să se realizeze cu electrocasnicul la faţa locului în funcţie de ce mobilă aveţi sau doriţi să vă cumpăraţi.
Pentru economisire de electricitate acest aparat are şi posibilitatea de ventilare eco, însă durata de gătire va fi ceva mai mare.

Aparatul acesta se adresează celora interesaţi de ceva aspectiv, funcţional şi care să nu coste prea mult. Cele mai multe persoane se orientează înspre cuptoare electrice în defavoarea celora pe gaz întrucât sunt sigure, mâncarea e coaptă uniform, e mai sănătoasă (întrucât nu au loc arderi de gaze) şi totul e eficient.

Te-ar mai putea interesa